By October 20, 2020 0 Comments Read More →

Wajib Ambil Supplemen Untuk Keluarga – FAMILY WELLNESS SET

Merisaukan bila tengok angka positif wabak COVID19 yang semakin meningkat dari sehari ke sehari. Dulu di negara luar. Sekarang negara kita sendiri dah semakin cepat merebak dan statistik sangat membimbangkan. Family Wellness Set

Kes Positif Covid19 Mengikut Negeri Setakat 20/10/2020

Boleh klik Malaysia COVID19 Update untuk tahu perkembangan lanjut situasi semasa pandemik ini. 

Keluarga merupakan insan terpenting dan paling disayangi dalam kehidupan kita. Keluarga adalah yang pertama dan segalanya. Keluarga yang bahagia penuh dengan hubungan kasih sayang yang kuat. Oleh itu, kesihatan seisi keluarga amatlah penting dan perlu diutamakan untuk memastikan keluarga berada dalam keadaan ceria dan sentiasa sihat. Family Wellness Set

 


Terkini, bermula 6 Oktober sehingga 31 Oktober 2020 promosi terbaik sempena ulangtahun Shaklee yang ke 25 tahun di Malaysia! F
amily Wellness Set

2 BEST SELLER SET yang laku keras memang hot produk sepanjang tahun.

1) Family Wellness Set
2) Viva Vivix Set

Lagi best, promo ini menawarkan pembelian berserta hadiah PERCUMA Beg Ulangtahun ke-25 Shaklee.

 

 

 

 

 

Posting kali ni KakTun nak share pasal promo Family Wellness Set yang wajib sekeluarga amalkan.

Family Wellness Set

Packaging baru supplemen Shaklee – Supplemen asas seisi keluarga

Dalam suplemen Shaklee terdapat set asas untuk seisi keluarga, iaitu Shaklee Family Wellness Set. 

Family Wellness Set ini merupakan set supplemen asas untuk kesihatan tubuh badan. Set ini sesuai untuk seisi keluarga terutamanya seperti mereka yang menjalani kehidupan aktif, mementingkan kesihatan, pelajar dan warga emas.

Shaklee Family Wellness Set ini memberikan nutrien yang berkhasiat untuk anda sekeluarga supaya kekal sihat dan bertenaga. Ada 5 item yang terdapat dalam set ni :

1) Energizing Soy Protein (ESP)
2) Omega Guard
3) Sustained ReleaseVita-C Plus 500MG
4) B-Complex
5) Ostematrix


Mengapa Pilih Shaklee Family Wellness Set

  • Membantu mempertingkatkan kesihatan secara menyeluruh
  • Membantu seisi keluarga rasa lebih bertenaga
  • Menguatkan sistem imun anda
  • Membekalkan khasiat untuk kulit, rambut, kuku, tulang dan otot yang sihat.


Energizing Soy Protein (ESP)

Setiap sel, tisu, otot dan tulang dalam tubuh kita dibina daripada protein untuk memastikan setiap sistem badan kita berfungsi dengan baik. Maka kita membekalkan tubuh kita dengan protein yang secukupnya. Pemilihan protein yang betul harus dititikberatkan. ESP dihasilkan dari protein soya non-GMO. 

ESP membekalkan 14gram non-GMO protein berkualiti tinggi (dalam setiap hidangan) yang mengandungi semua asid amino yang diperlukan oleh tubuh bagi mengekalkan tisu yang sihat, termasuk 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh. Ia membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam selepas diminum kerana ia mengandungi 5 jenis vitamin B yang diperlukan oleh tubuh dan separuh daripada jumlah keperluan kalsium harian, serta membantu membina dan perbaiki tisu badan yang rosak.


Sustained Release Vita-C Plus 500MG

Satu tablet vitamin C bersamaan dengan 7 biji setengah oren asli.Vitamin C Shaklee didatangkan dengan fungsi sustained release, di mana ia akan dilepaskan secara berperingkat mengikut masa demi memastikan vitamin C tersebut kekal dalam badan,kerana vitamin C merupakan vitamin larut air dan mudah musnah. Vitamin C sangat penting untuk pembentukkan kolagen, mingkatkan sistem imun badan, bertindak sebagai antioksidan dan sangat membantu untuk penyembuhan luka dengan cepat.


B-Complex

Mengandungi 8 kumpulan vitamin B untuk memenuhi keperluan tubuh. Bertindak sebagai penjana tenaga (melalui tindakbalas glukos) di samping memberi ketenangan pada tubuh. B-Complex membantu mengatasi kelesuan, mencegah kemurungan dan stress, memelihara kesihatan sistem saraf, meningkatkan daya tumpuan dan membantu menukarkan makanan kepada tenaga dengan cepat. Di sebabkan itu, vitamin B merupakan vitamin paling utama dalam mengatasi kelesuan dan tekanan. Ia mempunyai elemen yang meningkatkan metabolisma, tenaga dan kesihatan otak serta membantu kulit wajah kelihatan berseri dan tidak kusam. 

Tahukah anda tekanan, gula, alkohol, painkiller, antibiotik, pil perancang, rokok dan banyak lagi boleh memusnahkan fungsi vitamin B dalam badan, maka dengan itu ia perlu diganti. 


Omega Guard

Omega Guard Shaklee mengandungi minyak ikan yang asli dan tulen.

Kandungan omega guard shaklee terdiri daripada minyak ikan, Omega 3, DHA dan EPA. Omega guard telah melalui 3 proses penyulingan yang mana untuk memastikan keaslian dan juga keselamatan omega.

Antara manfaat yang terkandung dalam omega ni,

🌸Dapat membantu kurangkan risiko kanser
🌸Dapat membantu meningkatkan kecerdasan minda anak-anak
🌸Dapat membantu merendahkan kolestrol dalam badan
🌸Dapat membantu menjaga kesihatan jantung
🌸Dapat mengurangkan tekanan perasaan dan tekanan darah tinggi
🌸Dapat mengurangkan asthma
🌸Dapat membantu merawat sakit gout
🌸Dapat membantu merawat kulit yang keradangan dan ekzema
🌸Dapat membantu kurangkan migrain dan kebas pada tangan dan kaki

Ostematrix

OSTEMATRIX ni bukan fokus untuk ibu mengandung & orang tua sahaja, tapi untuk semua golongan pun boleh amalkan 

🌿 Kelebihan Ostematrix Shaklee:

 Pembentukan tulang dan gigi yang sihat dan kuat.
 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
 Melegakan kekejangan dan kebas-kebas
 Menstabilkan tekanan darah
 Melegakan symptom PMS ketika haid
 Membantu dalam masalah gastrik
 Membantu mengurangkan sakit belakang
 Membantu dalam masalah tumit pecah/sakit

 Oleh itu, siapa pun anda, apa pun keperluan anda, Shaklee Family Wellness Set adalah set yang sesuai untuk seisi keluarga tanpa mengira peringkat umur. KakTun dah dapatkan satu set Family Wellness dan Beg Ulangtahun ke 25 Shaklee pun dah dapat. Cantik tebal beg ni!

 
Ni KakTun nak share yang anda juga boleh memilih untuk membuat belian Family Wellness Set dengan tambahan vitamin mengikut keperluan anda. Jimat postage juga tau. Maksudnya Family Wellness Set add-on dengan vitamin lain untuk dapat kesan yang berbeza bagi masalah kesihatan yang berbeza.

Jika anda IBU BERPANTANG/ MENYUSU : Add-on Alfalfa 
Jika anda IBU HAMIL :  Add-on Vitalea Iron Multivitamin
Jika anda ada MASALAH KULIT  :  Add-on Vitamin E dan GLA Complex
Jika anda ada masalah KESUBURAN : Add-on GLA dan Vitamin E


Harga Family Wellness Set


Harga asal set Family Wellness Set ni RM515.
Promosi bulan Oktober hanya RM412 sahaja.

Hanya RM412 untuk kegunaan seisi keluarga. Untung sangat! Inilah peluang untuk dapatkan supplemen dengan harga murah.
Kan tanggungjawab untuk memastikan seisi keluarga sentiasa sihat adalah tanggungjawab bersama… 😀 

Berapa lama tempoh penggunaan setiap produk?

KakTun share sini mengikut dose cadangan yang dicadangkan di setiap label produk.

1) Energizing Soy Protein (ESP)
🍄 Tahan 1-1.5bln 

2) Omega Guard
🍄Tahan 1-1.5bln

3) Sustained ReleaseVita-C Plus 500MG
🍄 Tahan 6bln  


4) B-Complex
🍄 Tahan 4bln  


5) Ostematrix
🍄 Tahan 1bln 

 

Dapatkan segera set keluarga anda! Dah tak banyak masa yang tinggal. Promo sehingga 31 Oktober 2020 saja. Dan semua di bawah ni anda akan dapat!

Family Wellness Set
+
FREE Gift Bag
+
FREE Postage
+
FREE Membership
+
FREE Consultation 

Hubungi KakTun 

 

KakTun juga ingin menawarkan sesiapa saja yang ingin ‘JOIN US’ menjadi wakil dropship  hanya dengan bayaran RM35 atau FREE Joining Fee dengan 100UV belian produk.

Murah dan Mudah nak mulakan biz! Jom mulakan langkah anda!

Team KakTun ada tools yang lengkap dan proven method untuk berjaya. Memberikan mentor TERBAIK 👍 yang bakal guide anda.

http://www.wasap.my/601137007328/JoinUsNow

 

Posted in: Supplement

About the Author:

Post a Comment