By September 17, 2020 0 Comments Read More →

Cabaran Detox 15 Hari

Korang pernah Detox seluruh Badan? Buang toksin dalam badan. Ya toksin ada. Wujud! Boleh baca posting lepas Kak Tun 9 Sebab Penting Kenapa Perlu Detox

Bulan Oktober ni Kak Tun nak ajak anda join Cabaran Jom Detox Jutawan secara online selama 15 hari. Bermula dari 1 Oktober 2020 hingga 16 Oktober 2020

Jom Detox Jutawan

15 hari…sekejap je ni.

Buat kat mana program ni?

Cabaran Detox ni dibuat secara online. Online tu kat mana? Online tu kat Whatsapp. Tak perlu dah nak cari kunci kereta, nak cari parking, nak tumpang anak kat rumah mak ayah atau adik beradik bila nak join Cabaran Detox ni.

Mengapa 15 hari?

Jom Detox Jutawan

Nak ubah lifestyle perlukan masa. Tak boleh secara mengejut. Ambil masa.

Bila kita dah join program Jom Detox ni, ibarat kita servis kereta. Bila dalaman kereta dah bersih sebab tu lah kereta kita lancar je. Pick up bagus. So, Detox ni buatkan kita jadi lebih bertenaga dan lebih berdisiplin dengan gaya hidup baru kita. Badan dah pakai lama memang kena service.

Apa dapat bila join?

Lagi best, program Jom Detox ni akan menghidangkan ilmu sihat yang berbeza setiap hari. 1 hari 1 ilmu. So, ilmu yang dikongsikan ni sangat berharga sebab boleh diamalkan untuk sepanjang hayat kita.

Satu lagi kelebihan program cabaran Detox ni, akan turut disertakan dengan jurulatih peribadi aka COACH yang akan pantau korang 24 jam selama 15 hari tu. 1 to 1 Personal coach ok. Dah survey harga personal coach untuk sejam? Memang meruntun jiwa.

Personal Trainer Cost

Personal Trainer Cost RM50 per hour


Selain dapat pantauan dari coach terlatih, anda juga akan dikumpul dalam satu support group Whatsapp. Dalam group ni lah kami share resipi sihat yang sedap, meal plan, teknik senaman yang berkesan di rumah, supplemen yang ideal juga motivasi.

Pakej Jom Detox
Pendaftaran dibuka SEKARANG dan cabaran akan bermula pada 1 Oktober 2020.

Tempat adalah terhad!

Jom tonton video ini :

VIDEO KHAS PROGRAM JOM DETOX

Pastikan tengok 2 VIDEO dalam link ni sampai habis.

Ya, turunkan berat badan anda sekitar 3-7kg dalam 15 hari. Ada testimoni ke? Of coz dear! Check testimoni kat sini TESTIMONI PESERTA DETOX

Join Cabaran Detox 15 hari secara online sekarang. Anda akan meningkatkan gaya hidup sihat dan nikmati “Awesome New You”! 

Siapa mula sekarang, cepatlah dia Ohsem!

Macamana nak daftar?

Boleh contact Kak Tun 01137007328 atau klik link DAFTAR CABARAN DETOX 15 HARI

Posted in: Detox

About the Author:

Post a Comment