YOUTH SKINCARE PENYELESAI KULIT KUSAM

Kulit bermasalah? Kulit kusam? YOUTH ada penyelesaiannya.

Bila kali terakhir korang check kulit muka sendiri? Atau tak pernah ambil kisah pun pasal kulit muka? Penting ke? Ya penting sebab bila jumpa orang, mula-mula orang akan tengok muka kita. Tak pernah dengar lagi orang mintak tengok jenama beg kita.


Betul ke betul? Ha ha ha….

Kali ni Kak Tun nak share skincare yang Kak Tun dah gunakan. Amazing! Walaupun diperbuat dari tumbuh-tumbuhan dan bahan yang selamat, resultnya kulit kusam dah tak ada lagi. Pakai bedak dah tak berbelak. Pori kulit pun semakin kecil.

Benar YOUTH™ Skincare PENYELESAIAN MASALAH kulit!

Kulit korang ada masalah macamana?

– kulit yang kasar dan mengelupas
– kulit ada parut jerawat  
– tona kulit yang tidak sekata
– garis halus pada bahagian mata 
– mata yang sembap dan berlingkaran gelap 
– kulit kusam dan kelihatan letih 
– pori yang besar 

Skincare YOUTH ni bertindak secara sinergi untuk atasi kulit kusam. So, Kak Tun suggest korang yang umur 20-an start dengan YOUTH Starter Set atau bagi yang dah 30-an boleh start dengan YOUTH Renew & Maintain Set untuk membantu kekal muda, jelita!

Bestnya set YOUTH ni boleh tahan 6-12 bulan. JIMAT sangat!

Ok apa langkah yang sepatut nya?
Firstly, kenali dulu apa masalah kulit kita. YOUTH menyediakan penyelesaian untuk setiap masalah kulit kita tau. so, jangan risau. 

Secondly, pilih YOUTH Starter Set atau YOUTH Renew & Maintain Set . Ikutlah keaadan masalah kulit, umur dan bajet masing-masing.

Then, tengok dan teliti jadual Kekal Muda Jelita di bawah ni. Setiap produk YOUTH ada fungsi masing-masing. Dah siap berjadual ikut masalah masing-masing apa produk yang diperlukan. Mudah kan?  

Kak Tun nasihatkan usah ragu-ragu dengan produk YOUTH Skincare sebab YOUTH dihasilkan dari kekuatan botani iaitu tumbuh-tumbuhan yang terbaik) dengan teknologi penjagaan kulit terkini. Sebab tu boleh nampak perubahan seawal 3 hari penggunaan. Ini level turbo ni! ha ha ha

Produk ini menawarkan solusi bersasaran dan pelengkap untuk mengatasi masalah unik untuk kulit anda.Tak kisahlah kulit kusam, kulit berjerawat, kulit berjeragat… YOUTH berkesan dan selamat.



 

Apakah Fungsi setiap produk YOUTH yang dicadangkan dalam jadual tu?

1. YOUTH ACTIVATING SERUM 
MEMPERCEPATKAN PEMBAHARUAN SEL KULIT SEBANYAK 10 KALI GANDA
SERUM yang menyokong penghasilan kolagen dan mempercepatkan pembaharuan daripada peringkat sel.

2. YOUTH™ MOISTURE LOCK DAY CREAM
PENGHIDRATAN MENDALAM SEGERA
KRIM MOISTURIZER ini mengunci kelembapan, mempunyai penghidratan yang kuat dan mengekalkan lembapan kulit wajah.
Memberi ketenangan dan membantu mengurangkan penampilan garis halus dan kulit wajah yang kering.

3. YOUTH™ RESTORING EYE TREATMENT
TIADA LAGI MATA YANG SEMBAP DAN LETIH!
EYE TREATMENT yang mampu mengurangkan penampilan garis halus, kedutan, kedutan di sisi luar lipatan mata, mata sembap dan lingkaran hitam di bawah mata. Dengan teknologi cooling tip mampu menyegarkan mata serta mengurangkan kemerahan di bawah mata yang sembap.

4. YOUTH™ PURIFYING CLAY MASK
DETOKS DAN MEMBERSIHKAN
CLAY MASK yang menyahtoksin dan membersihkan kulit serta menyerap sekaligus menyingkirkan bahan pencemar, kotoran, dan sebum yang berlebihan. CLAY MASK mampu membantu
meminimumkan penampilan liang.

5. YOUTH™ HYDRATING GEL MASK
MENGEMBALIKAN SERI WAJAH
GEL MASK yang berwarna keemasan mampu melega dan menyegarkan kulit agar tampak lebih segar dan berseri. GEL MASK melembapkan kulit dan memberi keselesaan.

Bye bye kulit kusam dan bermasalah….

#MYShakleeYouth #MYShakleeBeauty
#YouthSkinCare #LookYoungerLonger
#ClinicalResultswithoutCompromise #ADecadeofAgingErased
#Unlockthesecretoftruebeauty #BeautyInsideOut
#Young #Wrinkles #Glowing #Renew #Nourish #Treat
#Repair #Firmness #Radiance #Sagging #100%vegan
#YoungerLookingSkin #AntiAging #RepairCellularDNA

Posted in: Skincare

About the Author:

Post a Comment