Kesan ResV Kepada Pesakit Buah Pinggang

 

Kak Tun share perkongsian dari salah seorang pengguna produk Shaklee yang mengamalkan ResV Softgel yang merupakan pesakit buah pinggang kronik. 

“Ibu saya seorang pesakit buah pinggang dan dah 10 tahun jalani dialisis. 3 kali seminggu…”

Saya Farah Wahidah ingin berkongsi testimoni ibu saya sendiri. Pesakit buah pinggang kronik. Dialisis sejak 10 tahun lalu.

Beliau koma 5 hari tahun lepas. Terlantar kerana mengalami compression fracture. Osteoporosis. Solat dalam keadaan baring. Saya bawa Ma tinggal bersama. Beliau sudah consume 3 botol ResV. Alhamdulillah, dia nikmati ResV effect. Zoom in kulit Ma sekarang berbanding dulu! Berbeza…sangat berbeza.

Jom dengar sendiri perkongsian dari Ma, Siti Meriam

 

Please subcribe for more video.

-Farah Wahidah-

Semoga perkongsian ini dapat menyelesaikan masalah ramai pesakit buah pinggang di luar sana yang tercari-cari alternatif untuk menambah baik kesihatan masing-masing.

KEBAIKAN POLIFENOL DALAM SEBIJI KAPSUL LEMBUT ResV adalah formula saintifik untuk menyokong kesihatan umum dan mengekalkan keremajaan serta hidup yang lebih bersemangat. Semula Jadi Kemajuan Saintifik Disokong Oleh 6 Paten Mengandungi Spektrum Polifenol Yang Luas Buatan Amerika Syarikat Bersertifikat Halal

HIDUP PENUH BERSEMANGAT DAN BERTENAGA DENGAN POLIFENOL Kajian santifik menunjukkan bahawa amalan diet yang kaya dengan polifenol tumbuhan, bagi jangka masa panjang memberikan perlindungan terhadap risiko kanser, penyakit kardiovaskular, penyakit kencing manis, osteoporosis dan penyakit neurodegeneratif.

Anda masih ada ibu ayah yang ada masalah kesihatan? Sebagai anak, bantulah mereka sementara ibu ayah masih ada di sisi kita. Kita cuba sehabis baik untuk mereka.

Untuk dapatkan stok #ResV hubungi 01137007328 (Tun Azah)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *