Siapa yang belum kenal Vivix, pastinya selepas ini dah tahu punca kenapa ramai yang repeat order Vivix.

Dulu KakTun pun tak kenal Vivix ni. Tak pandang sebab tahu nilainya. Tapi bila tengok ramai je yang borong Vivix, terdetik nak explore dan cari tahu apa yang buatkan mereka repeat order.

Salah sorang dari business partner KakTun, kalau beli Vivix, sekali borong 2-3 botol. Memang betul Vivix ni produk premium keluaran Shaklee. Patutlah Vivix ni digelar sebagai ‘TONIK AJAIB’

11 sebab Kenapa Pilih Vivix

  1. Menggunakan proses pengekstrakan berpaten
  2. Berupa cecair dengan rasa anggur yang sedap dengan mengekalkan pembuatan yang menggunakan bahan organik
  3. Diperbuat dari 4 bahan utama yang premium
  4. Melindungi kerosakan sel sehingga ke peringkat DNA
  5. Memperbaiki kerosakan sel dari peringkat DNA
  6. Kandungan polifenol yang tinggi bantu meningkatkan tahap tenaga di dalam sel dan kuatkan otot
  7. Proses pengekstrakan berpaten menghasilkan kepekatan yang tinggi dan mengekalkan bioaktif polifenol
  8. Kandungan yang terdapat di dalam Vivix menggalakkan detoxifikasi pembersihan dalaman badan
  9. Vivix bukan ubat. Vivix merupakan booster kepada penyembuhan untuk setiap masalah kesihatan
  10. Kuasa antioksidan yang tinggi sehingga 10x polifenol
  11. Bahan premium yang digunakan membantu melambatkan penuaan dan melindungi kolagen pada kulit





Shaklee bukan lah supplement pertama yang KakTun ambil. KakTun pernah cuba beberapa jenama lain yang terkenal juga. Selama 7 tahun mengamalkan Shaklee, melihat sejarahnya dan bagaimana saintis Shaklee yang berdedikasi dalam R&D untuk memastikan setiap ramuan yang digunakan adalah selamat, semulajadi dan terbukti berkesan, atas sebab ini KakTun jatuh cinta dengan Shaklee dan tak akan memandang jenama lain lagi. Setakat ini belum ada lagi yang setanding dengan Shaklee.

Orang pilih Shaklee ni sebab Trend atau Kualiti Produk? 

Kalau ikut trend, produk atau syarikat tu tak mampu nak bertahan lama dalam bisnes. Sebab trend makin lama bila dah jemu, makin hilang dari radarnya. Dah tentu orang yang pilih Shaklee adalah di sebabkan kualiti produknya. Selamat, berkesan dan semulajadi.

Vivix

12 sebab Kenapa pilih Shaklee

  1. Bahan yang digunakan adalah semulajadi. Shaklee tidak mengeluarkan produk vitamin Sintetik
  2. Shaklee sangat berhati-hati dalam menjaga kualiti produknya. Pilihan bahan yang digunakan adalah premium dan Shaklee pastikan ikut kualiti control yang ketat
  3. Syarikat yang telah bertapak lama dalam industri produk kesihatan. Shaklee merupakan syarikat yang berpengalaman, teguh dan boleh dipercayai
  4. Shaklee mempunyai kilangnya yang sendiri. Produk-produk yang dipasarkan adalah dari kilang Shaklee sendiri bukan dari jenama lain yang dikilangkan dari kilang syarikat lain. Shaklee pasarkan produk jenama sendiri bukan buatan dan jenama syarikat lain
  5. Produk Shaklee mendapat kelulusan HALAL, diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan telah disahkan selamat
  6. Sebagai pengguna, kita juga boleh buat bisnes. Modal tidak besar hanya RM35 untuk bayaran keahlian tiada minimum pembelian pun boleh mulakan bisnes
  7. Shaklee adalah bisnes MLM yang sangat adil. Orang atasan tidak semestinya dapat menikmati bonus yang lebih besar jika tidak berusaha. Shaklee beri peluang yang sama untuk semua ahlinya. Harga ahli tetap sama walaupun berbeza pangkat
  8. Strategi bisness Shaklee mengikut trend dan sesuai dengan keperluan pengguna. Shaklee menyediakan platform marketing, bantuan nutritionist, membuat strategi dan group support bisnes yang sangat mantap dan teratur
  9. Bisnes Shaklee adalah sangat mudah. Boleh dijalankan secara online atau secara offline dimana-mana saja kita berada
  10. Shaklee mempunyai Landmark study yang telah membuktikan produk adalah selamat dan berkesan
  11. Produk keluaran Shaklee adalah produk mesra alam dan mudah diurai. Bukan sahaja menjalankan perniagaan, Shaklee bertanggungjawab dengan membantu menjaga alam sekitar kita dengan baik
  12. Ahli Shaklee dapat group support dari pelbagai lapisan kepimpinan. Bukan sekadar group support dari team sendiri. Ibarat sebuah keluarga besar, Shaklee sediakan group support untuk manfaat secara bersama.

Baca sini CARA TURUNKAN BACAAN KOLESTEROL SECARA SEMULAJADI

Testimoni Vivix

Testimoni Migrain
Testimoni Vivix Bersalin
Testimoni Vivix GERD

Harga asal Vivix

RM475

Nak cuba VIVIX, boleh PM saya. PERCUMA Consultation.
Sekarang Shaklee buat Promosi beli sebotol pun boleh dapat PERCUMA Keahlian terus.

Boleh beli pada Harga Ahli yang 25% jauh lebih murah berbanding Harga asal.

Tawaran untuk harga ahli

RM380 sahaja

PERCUMA Penghantaran.

Klik segera link di bawah ini untuk dapatkan VIVIX anda

SAYA NAK VIVIX

Nak saya bagi harga lagi murah? Klik sini

SAYA NAK VIVIX MURAH

http://www.wasap.my/601137007328/SayaNakJadiBusinessPartner
Mencari rakan niaga/ business partner. Klik gambar untuk sertai KakTun.

KakTun
01137007328

“Bersama ke arah Penuaan Sihat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *