Dropship Projek FTL From The Lab by Dr Forrest

Assalamualaikum dan hai semua.

Kak Tun sambungan dari posting yang lepas yang boleh baca di SINI. Posting kali ni, Kak Tun nak terangkan apa sebenar nya Projek FTL.

Memang tak dinafikan, ramai yang nak mulakan perniagaan tapi tak tahu bagaimana, di mana dan nak mulakan perniagaan apa? Jangan risau, semua usahawan yang berjaya hari ini pastinya pernah melalui fasa ini. Fasa – TAK TAHU NAK JUAL APA? 

Sebelum memulakan pelbagai perniagaan akan bertanyakan soalan ini beberapa kali. Di sini beberapa guidelines antara soalan penting yang patut difikirkan sebelum memulakan perniagaan.

1. Adakah saya MINAT bidang tersebut?
2. Adakah PERMINTAAN TINGGI?
3. Ramai tak pesaing?
4. Boleh tak mendapat margin KEUNTUNGAN YANG TINGGI? sekurang2nya  100% atau lebih
5. MUDAH TAK untuk menjual. Adakah orang nak sangat-sangat produk itu?
6. Mudah tak untuk mendapatkan STOK supaya tidak terganggu production?  

Projek From the Lab by Dr. Forrest (FTL)

Projek FTL From The Lab by Dr Forrest

Kita ringkaskan namanya sebagai Projek FTL. Projek FTL ini ada beberapa pecahan.

🌸 Kesihatan dan Imuniti

🌸 Kecantikan, Spa

🌸 Detox 

Ekceli banyak lagi projek-projek lain bawah FTL. Yang kak Tun highlight untuk posting kali ini Projek FTL yang fokus Kesihatan dan Imuniti.

KESIHATAN DAN IMUNITI

Kita berada dalam keadaan pandemik koronavirus (covid-19) sekarang. Projek pertama bagi Projek FTL yang sedang berjalan ialah berkenaan dengan Kesihatan dan Imuniti. Ia adalah dropship program untuk anda berbisnes supplement Vitamin C.

Supplement Vitamin C ni adalah yang paling viral di Malaysia, sangat trending and evergreen. Dah wujud sejak 1981. Ramai yang dah mendapat manfaat. Ramai yang sedar kebaikannya juga ramai yang dah mengamalkannya.

Kelayakan Untuk Join Dropship Projek FTL

Kriteria macamana dan siapakah yang layak join Projek FTL?

✅ Umur 18 tahun dan keatas
✅ Mencari perniagaan dengan modal kecil
✅ Punyai keinginan yang kuat untuk mencari duit tambahan setiap bulan
✅ Mencari perniagaan yang jimat masa. Urusan pos barang dikendalikan oleh orang lain
✅ Perniagaan yang tidak perlu ruang simpan stok
✅ Mahu risiko yang minima
✅ Mencari perniagaan yang flexible, boleh di buat di mana-mana eg. di rumah, sambil-sambil tunggu LRT
✅ Mencari perniagaan yang fokus 1 tugas iaitu buat marketing untuk dapat pelanggan saja, urusan lain akan diuruskan oleh orang lain
✅ Mencari perniagaan yang telah siap sediakan bahan marketing dan ayat copywriting
✅ Mencari perniagaan yang ada mentor dan support group yang sedia membantu

Jika anda telah menepati kriteria yang disenaraikan di atas, anda lah candidate yang sesuai kami cari.

Projek FTL Dropship VITAMIN C

Seperti yang telah dinyatakan di atas, Projek FTL adalah pelbagai dan bermacam projek akan diatur pada masa akan datang. Buat masa sekarang, Projek FTL menumpukan kepada dropship Vitamin C Sustained Released.

– mengandungi 180 biji setiap botol untuk penggunaan selama 6 Bulan
– adalah vitamin organik yang berada 40 tahun di pasaran
– Warehouse yang akan uruskan pengeposan kepada customer
– keuntungan yang lumayan

Antara pakej yang disediakan dalam Projek FTL bagi Kesihatan dan Imuniti ialah seperti dibawah ini. Anda boleh pilih ikut kesesuaian nak pakej yang mana.

Projek FTL From The Lab by Dr Forrest

Kak Tun akan terangkan satu persatu tentang pakej ni.

PAKEJ NEWBIE

Pakej keahlian Newbie RM390. Dengan pakej ini anda akan :

  1. Dapat keahlian
  2. Dapat keuntungan sebanyak RM100
  3. Dapat join Support Group dan juga disediakan Marketing Tools
Projek FTL From The Lab by Dr Forrest

PAKEJ EJEN

Pakej keahlian Ejen RM780. Dengan pakej ini anda akan :

  1. Dapat keahlian
  2. Dapat keuntungan sebanyak RM200
  3. Dapat join Support Group dan juga disediakan Marketing Tools
  4. Dapat tambahan Cash Bonus 5%
  5. Layak join sebarang event/ contest/rewards bersama Founders

Projek FTL From The Lab by Dr Forrest

PAKEJ STOKIS

Pakej keahlian Stokis RM1,482. Dengan pakej ini anda akan :

  1. Dapat keahlian
  2. Dapat keuntungan sebanyak RM380
  3. Dapat join Support Group dan juga disediakan Marketing Tools
  4. Dapat tambahan Cash Bonus 8%
  5. Layak join sebarang event/ contest/rewards bersama Founders
  6. Peluang untuk layak mendfapatkan 1 tiket pelancongan ke Korea **

Projek FTL From The Lab by Dr Forrest
Projek FTL From The Lab by Dr Forrest

PAKEJ LEADER

Pakej keahlian Leader RM2,184. Dengan pakej ini anda akan :

  1. Dapat keahlian
  2. Dapat keuntungan sebanyak RM560
  3. Dapat join Support Group dan juga disediakan Marketing Tools
  4. Dapat tambahan Cash Bonus 11%
  5. Layak join sebarang event/ contest/rewards bersama Founders
  6. Peluang untuk layak mendapatkan 1 tiket pelancongan ke Korea **
Projek FTL From The Lab by Dr Forrest

Projek FTL From The Lab by Dr Forrest

PAKEJ FOUNDER

Pakej keahlian Founder RM4,290. Dengan pakej ini anda akan :

  1. Dapat keahlian
  2. Dapat keuntungan sebanyak RM1,100
  3. Dapat join Support Group dan juga disediakan Marketing Tools
  4. Dapat tambahan Cash Bonus 14%
  5. Layak join sebarang event/ contest/rewards bersama Founders
  6. Peluang untuk layak mendapatkan 1 tiket pelancongan ke Switzerland **

Projek FTL From The Lab by Dr Forrest

Projek FTL From The Lab by Dr Forrest

So, lain pakej lainlah kelebihannya. Untuk Pakej keahlian Stokis, Leader dan Founder, kelebihannya, anda akan dibimbing untuk layak mendapat tiket pelancongan ke Korea atau Switzerland. Yes! Best sangat kan?

Dalam Team FTL, banyak sangat Testimoni dan Pengalaman customer yang dah amalkan vitamin C ini. jadi, bahan bantu marketing tidak menjadi kerisauan langsung. Semua dah disediakan! Contoh:

Projek FTL From The Lab by Dr Forrest
Projek FTL From The Lab by Dr Forrest
Projek FTL From The Lab by Dr Forrest
Projek FTL From The Lab by Dr Forrest

Baik, dibawah ni, Kak Tun share 10 sebab kenapa korang WAJIB join Projek FTL:

😍 Senang recruit New Agent dan Dropship
😍 Mudah close sales
😍 Produk mudah dijual walaupun di musim Covid-19
😍 Produk terbukti berkesan, semulajadi dan selamat
😍 Sentiasa ada support sistem dan team
😍 Ada guide dari proven-success mentors
😍 Bahan Marketing dan ayat-ayat copywriting 100% disediakan
😍 Rewards yang banyak
😍 Banyak testimoni dari pengguna yang sangat berpuas hati
😍 Produk sangat tinggi permintaan

Percayalah, it is worth trying! Sama-sama kita berbisnes dan sertai Projek FTL. Jom, bertindak dan hubungi Kak Tun SEKARANG! 😀

Untuk renungan bersama. Berniaga bukan untuk menjadi kaya semata-mata, tetapi salah satu cara untuk memberi manfaat kepada orang lain.

Jumpa lagi!


“Bisnes Gaya Family, Income Gaya Korporat”

Kak Tun
01137007328



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *