From The Lab by Dr Forrest

Hi uolls! Saya janji nak sambung entri berkenaan Projek FTL From The Lab by Dr Forrest kan? Ok janji tetap janji…hi hi

Projek FTL From The Lab by Dr Forrest ni “Bisness Paling Mudah Ketika Covid”? Kenapa saya katakan begitu? Salah satu sebabnya ialah bisnes ini ialah bisnes online yang memberi peluang besar kepada anda untuk ‘Be your Own Boss’.

Bisnes Online Mudah

Kalau tanya saya apa bisnes paling mudah ketika Covid/PKP? Pastinya BISNES ONLINE. Ni berdasarkan pengalaman sendiri yang dah berkecimpung selama 7 tahun dengan bisnes online. Bisnes online sangat pantas dan menjadi medium penting dalam industri perniagaan.

10 sebab kenapa Bisnes Online Mudah :

#1 Terbukti sepanjang PKP/pandemik, bisnes online semakin mendapat tempat di kalangan rakyat Malaysia dan juga seluruh dunia. Bayangkan sejak Covid 19 melanda dan dikenakan PKP, pergerakan kita sangatlah terhad dan lihat sajalah progress Bisnes Online Mudah dibandingkan dengan bisnes secara konservatif. Mana lagi laju sekarang?

#2 Bisnes Online Mudah ni paling mudah untuk korang jana income especially ketika musim pandemik kerana permintaannya yang sangat tinggi. Untuk Projek FTL, serius….demand more than supply! Stok di rak HQ habis kosong. Kalau boleh rak-rak tu customer beli…ha ha…

#3 Bisnes Online Mudah ni laju. Nak beli mudah, nak bayar pun mudah. Tak perlu lagi nak masuk kedai-kedai. Projek FTL terbukti mendapat tempat tambah-tambah ia mengfokuskan tentang penjagaan kesihatan, kecantikan dalaman dan luaran yang sentiasa ada demand.

#4 Bisnes Online Mudah ini bisnes mudah yang mampu beri pendapatan yang lumayan setiap bulan. Bagi mereka yang join Projek FTL, dah terbukti ramai yang dapat 3, 4, 5 hingga 6 angka income sebulan.

Projek FTL From The Lab Side Income PKP
Bonus yang dapat setiap bulan. Ni belum lagi income dari untung runcit!

#5 Kebanyakkan Bisnes Online Mudah ada siap Mentor Mentee. Projek FTL From The Lab by Dr.Forrest menyediakan mentor mentee yang membantu anda supaya tak terkapai-kapai di lautan luas. Sangat mudah hingga membantu anda from Zero to Hero! Cukup lengkap dengan siap ada group support, ayat-ayat copywriting, poster marketing yang bagus.

#6 Bisnes Online Mudah untuk dimulakan even negara kita masih PKP atau pun bukan waktu PKP. Mengapa? Sebab tidak terikat dengan waktu operasi. Online lah 7/24. Tak ada yang halang. Benda yang sama dengan Projek FTL From The Lab by Dr Forrest. Boleh buat bila-bila, di mana saja tetap ada demand.

#7 Bisnes Online Mudah Projek FTL tak perlu pegang stok. Kalau nak juga, terpulang kot lah ada jiran sebelah rumah nak, dah rileks….boleh bagi ready stok sendiri. Tak perlu packing barang. Sebab warehouse yang terima order yang akan packing kan. Dia nak nama, alamat dan no telefon yang lengkap je. Tak perlu membuat penghantaran barang. Betul lah tu! Warehouse dah ada lantik syarikat courier service untuk urusan penghantaran.

Bagi yang join Bisnes Online Mudah Projek FTL, warehouse dan cawangan berada di beberapa negeri di Malaysia. So, korang boleh tapau nak jual kat siapa-siapa je dalam Malaysia ni termasuk lah kat Sabah Sarawak. Haaa….besar kan scope marketing yang boleh korang buat.

Mudahkan? Semuanya di hujung jari je.

#8 Bisnes Online Mudah dan pilihan bisnes yang terbaik kerana ia tidak terkesan dengan mana2 keadaan ekonomi negara kita. Produk kesihatan dan kecantikan yang ada berjuta testimoni hebat dan sentiasa akan di cari oleh ramai orang.

#9 Bisnes Online Mudah gilerrr sebab produk yang Projek FTL pasarkan adalah dari jenama yang dikenali di Malaysia, dah seratus tahun dicipta dan ada kilang pengeluar sendiri. Setiap produk ada kajian dan jurnal khusus dari para saintis. Bukan produk main timbang kati. Ramai yang dah tahu dan tak payah susah-susah nak educate sebab memang dah well known. Google je berjuta berbillion info keluar.

#10 Bisnes Online Mudah sebab boleh buat dirumah saja sambil-sambil nonton TV, sambil masak boleh buat marketing dan order masuk.

Alaaaa, tapi saya tak pandai nak buat bisnes.., saya tak pernah buat bisnes online pun.

❓”Adakah bisnes online memerlukan bajet yang besar?”
❓”Ada jaminan ke bisnes online punyai pulangan yang baik?”
❓”Orang percaya ke dengan online? Nanti orang kata kita scammer.”

Bagi menjawab soalan tu, pertama sekali, pastikan, 5 kriteria checklist bawah ni, dah dipenuhi.
Pssstt….nak bagitau… semua kriteria di bawah ni dah cukup untuk Bisnes Online Mudah Projek FTL.

#1🌷 Pastikan produk yang dijual mempunyai permintaan di pasaran ✅
#2🌷 Produk yang ingin dijual tidak terkesan dengan pandemik Covid 19 ini ✅
#3🌷 Anda sendiri mempunyai minat (passion) untuk menggunakan produk tersebut dan berkongsi kepada ramai orang ✅
#4🌷 Mempunyai group support (Team Bisnes dan Coaching) untuk guide anda berbisnes (apatah lagi kalau ini pertama kali anda berbisnes!) ✅
#5🌷 Mempunyai bahan bantu seperti posters, video dan banyak lagi tools untuk mempercepat proses pengiklanan dan marketing ✅

Korang…. saya pun join bisnes online ni daripada zero. Asalnya nak tingkatkan production susu badan je. And now, saya buat part time dan masih maintain kerja makan gaji. Itu pun saya boleh buat Bisnes Online Mudah ni. Simple sangat nak dapat side income bak kata Mentor saya dan terbukti saya mampu jana income 4 angka setiap bulan. Siapa kolam jiwanya lebih besar dari saya mampu capai 5-6 angka income. Mudah sangat! Rezeki adalah rahsia Allah.

Yang tak ada pengalaman berbisnes ke apa, jangan risau, sebab itulah kami nak korang join Projek FTL From The Lab By Dr.Forrest ni. Trust me, ia bakal bantu korang tambah income dengan Bisnes Online Mudah ni. Walaupun korang datang dengan tangan kosong tentang bisnes. Semua dah tersedia. Bahan-bahan marketing, posters, video even Copywriting pun dah siap tersedia.

Testimoni Projek FTL Side Income PKP From The Lab

ok baca ni….

Antara 10 Idea yang boleh dicuba sepanjang krisis pandemik ini ialah, bisnes jenis:

💡 Dropship
💡 Menjual makanan/ minuman (guna khidmat runner untuk penghantaran)
💡 Mengajar secara atas-talian (home tuition, subject learning, yoga instructor, detox coaching)
💡 Menjadi YouTuber, Blogger, Vlogger (tapi proses naikkan rating memakan masa)
💡 Editor/ Penterjemah/ Proofreader
💡 Meniaga hasil kraftangan/ DIY
💡 Penulis buku, penulis lirik musik (ada bakat tak?)
💡 Graphic/ Web designer / Software developer
💡 Printing t-shirt on-demand (isu-isu terkini)
💡 Freelance consulting (dalam pelbagai bidang)

Idea-idea atas ini, semuanya sekadar idea sahaja. Tapi dalam pemilihan kerjaya/ mencari side income pada waktu pandemik ini, apa-apapun seharusnya sentiasa berpatah balik pada 5 elemen checklist kriteria yang atas tadi, selain mempunya BIG why dan matlamat untuk memulihkan ekonomi diri dan keluarga. Tanpa point-point tersebut, agak sukarlah untuk benar-benar membina pendapatan dari rumah sahaja.

Ya, Bisnes Online Mudah Projek FTL sesuai saat era pandemik dan terbukti kalau tiada pandemik pun, bisnes tetap berjalan sebab ada demand. Bisnes Projek FTL bukan projek bermusim!

Jom sertai kami Projek FTL From The Lab by Dr Forrest ni. Saya sendiri sudah melalui fasa-fasa yang sama berfikir tentang apa cara nak tambah income. Apa yang boleh saya katakan, saya berada dalam circle Team yang sentiasa memberi dorongan, sokongan dan terlalu banyak bahan marketing yang telah disediakan oleh Mentor dan juga hasil sumbangan team.

Masa terbaik untuk bertindak adalah SEKARANG

http://www.wasap.my/601137007328/BantuSayaNakJoinProjekFTL
Klik untuk join team saya!

Jumpa lagi!
#bisnesgayafamily #incomegayakorporat #fromthelabbyforrest

Kak Tun
01137007328

One thought on “Bisnes Paling Mudah Ketika PKP”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *