Semua Wanita Patut Tahu : Mobile Spa Bantu Jana Pendapatan

Assalammualaikum. Hari ini Kak Tun nak share sesuatu yang mampu membantu golongan wanita. Semua wanita patut tahu yang Mobile Spa Bantu Jana Pendapatan. Ok Kak Tun kupas sikit pasal Mobile Spa ni ya.

Mobile Spa

Kalau nak tahu Mobile Spa ni dah VIRAL! Sekarang ni ramai yang cari something yang boleh bantu untuk jana pendapatan extra. VIRAL VIRAL VIRAL dah yang Spa mampu bantu wanita-wanita untuk buat duit. Kalau tak percaya, boleh tanya Mr Google. Berlambak-lambak kursus yang menawarkan service untuk belajar Spa di luar sana.

Kak Tun nak cerita sekarang viral meletopss letopsss Kursus Mobile Spa di bawah Projek TWB (The Walking Beauty).

Sebenarnya Projek TWB adalah Projek Shaklee  under team Master Ainul Sharazad. 

So, berbalik kepada cerita Mobile Spa yang viral tadi….. Jom Kak Tun share apa yang membezakan Kursus Mobile Spa TWB ini dengan yang lain-lain.

1- Menggunakan 100% Produk Shaklee

>> Tahu dah kan yang Shaklee ni dah bertapak lama dalam industri pemakanan dan nutrisi! Dengan prestasi cemerlang Shaklee dalam industri nutrisi, Shaklee maju setapak lagi ke industri skincare. Hasil bertahun kajian yang melibatkan ramai saintis, Shaklee keluarkan sendiri skincare jenama YOUTH yang berasaskan tumbuhan yang tidak diperbuat dari bahan kimia terlarang. Dari hujung rambut hinggalah ke hujung kaki, Mobile Spa TWB menggunakan 100% Produk Shaklee. Facial, Body Scrub, Foot Spa, Hand Spa, Aroma Milk Bath semuanya menggunakan produk Shaklee!

Bagusnya lagi, YOUTH boleh digunakan untuk pelbagai peringkat usia. So, yang age range 20’s to 70’s jangan risau. Produk Spa TWB sesuai untuk semua. 

Mobile Spa
2- Repeat Customers & Pembelian Produk

>> Ok bila kita guna Produk Shaklee yang sah2 selamat & berkesan, dah tentu customer yakin nak dapatkan perkhidmatan dari kita kan. Jadinya, adalah sangat-sangat mudah untuk customer nak repeat semula service dari kita. Dan salah satu lagi sumber pendapatan yang korang akan dapat, customer nak beli Skincare dan Vitamins Shaklee untuk selesaikan masalah kulit / masalah kesihatan mereka!

Mobile Spa

Kulit sensitive yang selalu mengalami kemerah-merahan semakin improve

Mobile Spa

Parut jerawat semakin pudar

Mobile Spa

Kulit semakin nampak perubahan – Jerawat besar dan bernanah

Mobile Spa

Sunburn teruk – ketara perubahan


3- Menyediakan 6 Penjuru Pendapatan

>> Omaigad!!! Bukan hanya 1 tapi korang berpeluang untuk merasa 6 penjuru income bila join kursus Mobile Spa TWB yang viral ni. Maksudnya, kalau tetiba korang tak berapa sihat, atau cuti bersalin, korang still boleh dapat income walaupun tak buat service Spa. Kalau nak tahu apa penjuru-penjuru income tu, register cepat untuk join Mobile Spa TWB, barulah kami explain.

4- Berpeluang menyertai percutian ke luar negara secara PERCUMA

>> Siapa yang tak mahu kan….sila imagine! Buat Spa dapat peluang terbang ke luar negara! Ini bukan tawaran main-main tau. Once korang join kami, korang ada peluang untuk terbang ke Switzerland dan Korea tahun depan!

Mobile Spa

Mobile Spa

5- Personal Coaching dan Guide disediakan

>> Suka suka suka! Dah la tak ada pengalaman Spa kan….So, antara sebab wanita takut nak buat sesuatu bisness bila dia rasa tak pandai, takut tak tahu nak marketing, takut tak tahu nak cari customer macam macam lah lagi. Jangan risau, semasa kursus, korang akan diajar secara one-to-one, bukan ramai-ramai. Lepas selesai, team Mobile Spa TWB akan follow up, sediakan poster marketing, sediakan ayat-ayat marketing dan teknik untuk mencari customers yang berkesan. Malah ada sediakan Ebook jika ada antara peserta yang nak compilation teknik marketing dalam kursus Mobile Spa TWB.

Mobile Spa

6- Menyediakan Support Group sebagai medium bantuan sokongan perniagaan

>> Tak cukup lagi tu….. Team Mobile Spa TWB akan invite masuk dalam secret support group. Dalam ni ada macam-macam perbincangan, belajar strategi, bagi motivasi, perkongsian idea. Semua tu untuk bantu korang untuk mengembangkan potensi untuk jana pendapatan dari Mobile Spa.

Rasanya cukup 6 points ni dulu. Points di atas ni, sebenarnya nak tunjuk, betapa mudahnya kalau anda masuk kelas Mobile Spa di bawah TWB. Haaa….sebab tu la VIRAL. 

Apa buktinya??

Jom layan testimoni ahli-ahli TWB yang telah terbukti berjaya buat duit kepuk-kepuk dari service Spa

 



Mobile Spa
Mobile Spa
Mobile Spa

Mobile Spa
Mobile Spa
Baca lagi untuk tahu lebih lanjut mengenai Mobile Spa TWB disini Part Time Job Mobile Spa.

PENDAFTARAN KURSUS MOBILE SPA 

Korang boleh pilih nak buat FULL TIME atau PART TIME. Apa pun pilihan, korang tetap berpeluang untuk dapat 6 penjuru income.
Ada 2 pakej yang ditawarkan :
 
1) Pakej Bisnes Spa RM1,999

2) Pakej Bisnes Spa RM2,999


TAWARAN MEMULAKAN PERNIAGAAN SPA TANPA KEDAI dengan MODAL yang SANGAT KECIL WALAUPUN TIADA ASAS atau PENGALAMAN LANGSUNG

www.wasap.my/601137007328/NakJoinMobileSpa

 

 

Posted in: Uncategorized

About the Author:

Post a Comment