TERBUKTI!!!! Bisnes Mobile Spa Satu Pelaburan Yang Bijak

Assalammualaikum pembaca blog Kak Tun. Semoga sentiasa ceria, bahagia dan diberikan kesihatan yang baik. Kak Tun nak tanya sikit ni. Banyak-banyak pelaburan, pelaburan apakah yang BIJAK? Ada yang jawab pelaburan unit amanah, pelaburan hartanah, pelaburan emas juga ada yang kata pelaburan kesihatan adalah pelaburan yang bijak. Ye juga, kalau tak sihat, harta menimbun pun tak ada gunanya. Haaa…betul lah tu. Masing-masing ada points yang menentukan pelaburan pilihan masing-masing adalah suatu yang bijak. Kali ini Kak Tun nak kongsi yang BISNES MOBILE SPA ADALAH SATU PELABURAN YANG BIJAK. TERBUKTI dah!

 

Bisnes Mobile Spa

1. Modal Yang Rendah
>> Kalau orang punyai impian untuk buka kedai sendiri, fikir-fikirkan lah tentang kos untuk bayar lesen syarikat, renovate kedai, bayaran bil api dan air, deposit sewa kedai, bayaran bulanan sewa kedai, bayaran gaji pekerja. Silap-silap, duit meniaga habis untuk bayar kos-kos yang Kak Tun senaraikan ini sahaja. Di bawah ni Kak Tun tunjuk contoh modal bagi yang nak buat bisnes buka kedai. 

 

 

>> Kenapa Bisnes Mobile Spa satu pelaburan yang bijak adalah disebabkan Mobile Spa TWB boleh beroperasi TANPA KEDAI dan mampu beroperasi sebaik sahaja selesai mengikuti Kursus Mobile Spa TWB. Kursus ini memang sangat berbeza dari kursus Spa lain sebab dalam masa 4-5 jam dah boleh settled dan terus dapat Sijil. Bukan calang-calang syllabus yang akan diajar. 


2. Risiko Yang Rendah
>>  Sebab siapa yang melabur dalam bisnes Mobile Spa TWB akan dibekalkan dengan produk yang SELAMAT dan TERBUKTI BERKESAN! YOUTH dihasilkan dari bahan yang selaat dan tidak mengandungi bahan kimia terlarang.

YOUTH adalah produk skincare yang dihasilkan oleh syarikat Shaklee setelah melalui 8 tahun penyelidikan. CEO Shaklee sendiri, Mr Roger Barnett yang request Scientist Shaklee untuk develop skincare KHAS yang mampu bantu wanita LOOKS YOUNGER.
YOUTH diHASILkan secara Klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa. Kak Tun nak bagitahu yang 100% wanita yang melalui ujian ini TERBUKTI memiliki kulit yang lebih muda dalam masa 7 hari! Aha, 100% tau .. bukan 99%, bukan 98% dan dengan penggunaan YOUTH yang berterusan, 2/3 dari wanita-wanita ini telah mengalami perubahan kulit MUDA 10 tahun! 10 years YOUNGER!

 



3. Masa yang fleksibel
>> Adalah satu KEBEBASAN bila mampu bekerja di waktu yang FLEKSIBEL. Siapa yang pernah kerja waktu pejabat atau shift tahu lah nikmat bila dapat bekerja di waktu fleksibel. Lagi seronok masa yang ada tu kita gunakan sebaiknya untuk bersama dengan keluarga.

 

 

 

 

 

Mobile Spa

Kesian kan? Tahu tak berapa ramai anak-anak yang hidup dalam kesunyian?

Bisnes Mobile Spa satu pelaburan yang bijak sebab masa kerja ditentukan oleh anda sendiri. Nak buat pagi, petang atau malam, terpulang pada masa sendiri. 

 

Mobile Spa

Guru sekarang, bukan macam guru dulu-dulu

 

Kawan kita, Puan Rahmah ni pilih waktu selepas waktu Dhuha. Haaa….elok habis buat Dhuha, dah ada customer menanti untuk Facial. Bukan satu pelanggannya, sekali dua orang dia tapau!



4. Permintaan Yang Tinggi
>> Apa sahaja bisnes yang melibatkan kaum wanita adalah bisnes yang mempunyai permintaan yang tinggi dan menguntungkan. Jadi, kenapa perlu risau tentang permintaan.


Kita kan wanita. Dah tahu sangat apa yang wanita sendiri suka. Tambah-tambah lagi bila wajah dibelai dan dapat pula scrub badan, mandi bunga dan sauna, memang lah terapi bagi wanita-wanita yang dah penat seharian bekerja. Layanan head to toe tau!

 

Mobile Spa

Siap pakej mandi bunga untuk seri Pengantin

 

5. Diajar Skill/ Kemahiran Yang Bernilai
>> Dalam dunia ni, kalau ada kemahiran, ada kepakaran, campaklah kemana pun boleh subur dan mampu buat duit. Dengan melabur dalam Mobile Spa TWB, korang akan diajar kemahiran Spa, cara untuk marketing online dan offline juga sekali gus diajar kemahiran untuk menguruskan Spa jenama sendiri.

 

6. Profit Margin Yang Tinggi
>> Apa yang dilaburkan, korang dapat balik. Semua item dalam pakej tu, hak korang. Founder Mobile Spa TWB tak ambil untung pun dari job-job facial korang. Bukan macam konsep franchise yang mewajibkan korang bayar fee/ overriding cost. Harga pun boleh letak harga sendiri. 


7. Terbukti BERJAYA

>> Bisnes Mobile Spa TWB dah terbukti berjaya. Nak buat duit boleh di mana-mana saja. Ada yang pergi melancong luar negara pun boleh dapat hasil dari Mobie Spa. Yang pergi bercuti sambil-sambil naik bot pun sempat cari peluang facial kan pelanggan. Ada cikgu lepas habis kelas, petang tu terus ke sekolah sebelah untuk facialkan sekumpulan guru.

 

Testimoni Mobile Spa TWB
 
Mobile Spa    Mobile Spa

Mobile Spa   Mobile Spa

 

Mobile Spa

 


“Usah bertangguh lagi. Mulakan dari sekarang. Impian hari esok anda bermula HARI INI. It’s NOW!”

 

PAKEJ MEMULAKAN BISNES HOME & MOBILE SPA 

 

Mobile Spa

Pakej Mobile Spa RM1,999

 

 

mobile spa

Pakej Mobile Spa RM2,999 dapat FREE Make Over Class

Mobile Spa

Pelaburan Bisnes Mobile Spa inilah pelaburan yang sangat bijak. Cukuplah Kak Tun bongkarkan 7 perkara yang membuktikan Bisnes Spa merupakan satu pelaburan yang bijak. Boleh rujuk juga Mobile Spa Bantu Jana Pendapatan 

 

Pengedar YOUTH Skin Care Brunei

Harga YOUTH Skin Care Shaklee

Posted in: Uncategorized

About the Author:

Post a Comment