5 Kisah Wanita Hebat : 4 KE 5 ANGKA SEBULAN PENDAPATAN DENGAN KERJAYA MOBILE SPA

Assalammualaikum. Kak Tun terpanggil untuk berkongsi kisah 5 wanita hebat yang patut anda ketahui. Kenapa hebat? Sebab mereka ialah 5 wanita hebat yang telah berjaya memperolehi pendapatan 4-5 angka hasil dari KERJAYA MOBILE SPA. Ini lah kisah #SuccessStoryTWB.

Jom check it out!

1. Puan Wan Syahida Kahar

Kerjaya Mobile Spa

Wan Syahida Kahar mula join kerjaya mobile spa TWB pada Nov 2015. Masa itu kursus mobile spa TWB bernilai RM750 dan peserta hanya dapat belajar kursus facial saja.

Dalam hati Syahida, nak capai career development dan improve income walaupun title Syahida masa tu housewife and sentiasa 24 jam berada di rumah.

Sejak join kerjaya mobile Spa, Syahida mula dapat ilmu bisnes, strategi bisnes, ilmu kesihatan, ilmu kecantikan, bonus pun makin besar dan juga bisnes rasa lebih menarik untuk diteruskan bila nampak progress hasil dari mempraktikkan segala ilmu yang dipelajari dari team Mobile Spa TWB.

Sedar tak sedar, hasil dari mempromosi kerjaya Mobile Spa, berkongsi ilmu kesihatan dan kecantikan, dapatlah Syahida income 4 angka setiap bulan dan paling minimum pun RM1k++. Syahida jaga anak-anak 24 jam je di rumah. Anak ada 3. Paling kecik 1 tahun 2 bulan. Syahida tak buat servis mobile spa langsung tau. So, apa yang boleh kan Syahida dapat income 4 angka setiap bulan?

Dengan kekangan dan batasan yang ada, Syahida hanya berkongsi ilmu kesihatan dan kecantikan serta peluang kerjaya mobile spa pada rakan-rakannya di wall FB setiap hari. Ini lah yang bagusnya ilmu mobile spa TWB. Anda bebas nak pilih penjuru income mana yang anda nak. Tak ada siapa paksa. Boleh baca 6 PENJURU INCOME TWB

Tahu tak, Syahida resign daripada kerjaya sebagai Engineer pada tahun 2014. Join Shaklee 2014 dan join kerjaya mobile spa TWB tahun 2015. Then, Syahida kumpul bonus yang dapat tu. Alhamdulillah, Syahida seorang suri rumah mampu tunaikan Umrah pada akhir tahun 2016, travel ke Istanbul (Turkey), Ho Chi Minh (Vietnam), Kyoto dan Osaka (Jepun), Hanoi (Vietnam), belanja keluarga penginapan di hotel 5 star di Cyberjaya sempena Anniversary dan banyak lagi. Then, Syahida bayar downpayment kereta Nissan Serena sebanyak RM10k, daftarkan anak masuk swimming class and selepas ni InsyaAllah.. sikit lagi Syahida nak layak dapat FREE Trip 5 Star Regional Shaklee ke Phuket tahun 2019.

Hanya berbisnes dari rumah, paling tinggi bonus Syahida pernah hit RM5k+++ sewaktu naik pangkat Coordinator

2. Puan Azura Yusop

Kerjaya Mobile Spa

Pn Azura seorang guru di sekolah pendidikan khas. Income Azura dalam kerjaya mobile spa pernah mencapai RM1,100 setiap bulan dan pernah juga mencapai RM750 sepanjang weekend Sabtu dan Ahad.

Hati mana tak gembira bila berjaya hantar ayah dan ibu ke umrah. Azura dengan menggunakan hasil dari kerjaya mobile spa dan tanggung ibu bapanya dengan belanja RM20,000. 

3. Puan Faridah Daik

Faridah seorang guru ganti. Part time student di OUM.

Boleh katakan setiap hari ada saja customer yang booking untuk buat facial dan spa dengan Faridah. Untungnya kerjaya mobile spa.

Faridah mula join kerjaya mobile spa dengan modal RM1,999. Berkat usaha Faridah, dalam tempoh 1 setengah bulan dah boleh cover balik modal. Setiap bulan dapat extra income 4 angka.

 

4. Puan Nur Zafirah Zahir

Kerjaya Mobile Spa

Pn Zafirah seorang suri rumah berumur 25 tahun mempunyai 2 orang cahaya mata. Beliau tidak pernah bekerja. 

Zafirah nekad nak join kursus mobile spa TWB lalu usahakan dahulukan duit simpanan anak-anak untuk jadikan modal. Masa tu bulan November 2017 dan modal untuk join mobile spa adalah RM799.

Tak sangka kerjaya mobile spa mudah dan Zafirah berjaya pulang modal dalam tempoh 1 bulan sahaja.

Zafirah akhirnya berjaya buktikan kepada keluarga dan rakan-rakannya bila beliau berjaya naik pentas bersama suami dan anak-anaknya ambil award  atas kejayaan mendapat income 4 angka. Bukan itu saja, Zafirah yang hanya surirumah dapat juga belanja suami dan anak-anak makan di hotel 5 bintang.

 

5. Puan Ainul Sharazad

Kerjaya Mobile Spa

Pn Ainul Sharazad berumur 35 tahun dan mempunyai 4 orang anak. Beliau adalah founder Projek Mobile Spa TWB yang telah membuktikan dengan kerjaya mobile spa mampu capai 5 angka setiap bulan. Semua 6 penjuru income beliau tapau. 

Hasil dari kerjaya mobile spa, beliau telah mempunyai beberapa buah hartanah. Bukan tu saja, Pn Ainul sering melancong ke luar negara dengan menggunakan hasil dari kerjaya mobile spa.

 

Cukup setakat ini dulu Kak Tun kongsikan kisah 5 wanita hebat yang telah menjadi inspirasi untuk anda yang ingin memulakan kerjaya sebagai mobile spa.

Rebut peluang yang ada!

Mungkin selepas ini, kisah kejayaan anda sebagai mobile spa beautician akan jadi inspirasi seperti mereka.

 

Modal Kerjaya Mobile Spa TWB

Mobile Spa

Pakej Mobile Spa RM1,999

Pakej Mobile Spa RM2,999


TAWARAN MEMULAKAN PERNIAGAAN SPA TANPA KEDAI dengan MODAL yang SANGAT KECIL WALAUPUN TIADA ASAS atau PENGALAMAN LANGSUNG

Jom sertai Kerjaya Mobile Spa bersama team TWB!

Contact Kak Tun 01137007328 sekarang!

Mobile Spa

 

Posted in: Uncategorized

About the Author:

Post a Comment