Program Detox – Jom Detox Jutawan

Korang pernah Detox seluruh Badan? Buang toksin dalam badan. Ya toksin ada. Wujud! Boleh baca posting lepas Kak Tun 9 Sebab Penting Kenapa Perlu Detox

Setiap bulan kami akan buat Program Jom Detox Jutawan. Kak Tun nak ajak anda join Cabaran Jom Detox Jutawan secara online selama 15 hari.

Program Jom Detox Jutawan

15 hari…sekejap je ni.

Coach Tun Azah - Jom Detox Jutawan

Kak Tun merupakan salah seorang Coach untuk Program ni. Ramai panggil Coach TunAzah.
Alhamdulillah..Kak Tun dah ada 7 tahun pengalaman dan dah ramai saya bantu untuk turunkan berat badan dan pimpin mereka untuk menjalani kehidupan yang lebih sihat. Kak Tun pun dulu bab bab juga….perut muncit. Aduhh! Susah nak pilih pakaian. So, jangan risau, once korang join program detox ni, Kak Tun akan pegang korang betul-betul sampai jadi awesome! Tak ikut nasihat, saya piat! Ha ha ha….gurau..gurau…

Coach Tun Azah - Coach Jom Detox Jutawan

Buat kat mana program ni?

Cabaran Detox ni dibuat secara online. Online tu kat mana? Online tu kat Whatsapp. Tak perlu dah nak cari kunci kereta, nak cari parking.

Mengapa 15 hari?

Jom Detox Jutawan

Nak ubah lifestyle perlukan masa. Tak boleh secara mengejut. Ambil masa.

Bila kita dah join program Jom Detox ni, ibarat kita servis kereta. Bila dalaman kereta dah bersih sebab tu lah kereta kita lancar je. Pick up bagus. So, Detox ni buatkan kita jadi lebih bertenaga dan lebih berdisiplin dengan gaya hidup baru kita. Badan dah pakai lama memang kena service.

*APA BEZA PROGRAM JOM DETOX JUTAWAN DENGAN PROGRAM LAIN?*

✔ *Holistik* – Detox kami melibatkan kesemua 5 organ detox (bukan usus sahaja).

✔ *Meal Plan* – Disediakan oleh pakar nutrisi dan diperakui oleh pakar perubatan.

✔ *Supplements* – Terbukti (secara klinikal), berkesan dan selamat untuk jangka masa panjang. Lebih 100 kajian saintifik telah dijalankan.

✔ *100% Berkesan* – Tidak ada peserta yang tidak turun berat badan. Tidak ada peserta yang tidak hilang inch, jika follow 100% saranan yang diberikan oleh coach.

✔ *#ProvenResult* – Rekod tertinggi kami setakat ini ialah pengurangan 10kg berat badan dalam masa 12 hari.

✔ *Certified Coaches* – Berpengalaman detox dan komited membimbing dan memantau setiap peserta samada dalam group atau secara personal.

✔ *Relax & Fun* – Program ini mudah dan tidak menyeksa peserta dengan koleksi resepi yang sihat, sedap dan menarik. Semua guidance diberi step by step selama 15 hari.

✔ *Bukan Diet Yoyo* – Selepas program ini, peserta mendapati berat badan mereka lebih senang maintain dan tidak naik mendadak.

✔ *Bukan Sekadar Detox* – Peserta bukan sahaja dapat berat badan ideal, malah jauh lebih sihat dan aktif berbanding sebelumnya.

✔ *Harga Mampu Milik* – Ada 2 pilihan set iaitu Gold atau Platinum Dengan belian set ini, peserta boleh turunkan berat badan mereka tanpa had, tanpa caj tambahan.

✔ *Rejoin* – Lebih 50% peserta akan rejoin program ini kerana mereka sangat teruja dengan result yang mereka dapat.

Apa dapat bila join?

Lagi best, program Jom Detox ni akan menghidangkan ilmu sihat yang berbeza setiap hari. 1 hari 1 ilmu. So, ilmu yang dikongsikan ni sangat berharga sebab boleh diamalkan untuk sepanjang hayat kita.

Satu lagi kelebihan program Jom Detox ni, akan turut disertakan dengan jurulatih peribadi iaitu Coach yang akan pantau korang 24 jam selama 15 hari tu. 1 to 1 Personal coach ok. Dah survey harga personal coach untuk sejam? Memang meruntun jiwa.

Personal Trainer Cost

Personal Trainer Cost kat luar caj paling kurang pun RM50 per hour…hu hu hu…


Selain dapat pantauan dari coach terlatih, anda juga akan dikumpul dalam satu support group Whatsapp. Dalam group ni lah kami share resipi sihat yang sedap, meal plan, teknik senaman yang berkesan di rumah, supplemen yang ideal juga motivasi.

Pakej Jom Detox

Pendaftaran dibuka SEKARANG!

Tempat adalah terhad!

Jom tonton video ini :

VIDEO KHAS PROGRAM JOM DETOX

Pastikan tengok 2 VIDEO dalam link ni sampai habis.

Ya, turunkan berat badan anda sekitar 3-7kg dalam 15 hari. Ada testimoni ke? Of coz dear! Check testimoni kat sini TESTIMONI PESERTA DETOX

Testimoni Jom Detox Jutawan

Testimoni Jom Detox Jutawan

Testimoni Jom Detox Jutawan

Testimoni Jom Detox Jutawan

Bila nak buat DETOX, mesti lah ada tools untuk DETOX. So, boleh check SET DETOX pilihan hati di link ni.

Join Program Jom Detox Jutawan 15 hari secara online sekarang. Anda akan meningkatkan gaya hidup sihat dan nikmati “Awesome New You”! 

Siapa mula sekarang, cepatlah dia Ohsem!

Macamana nak daftar?

Boleh contact Kak Tun 01137007328 atau klik link DAFTAR CABARAN DETOX 15 HARI

Kak Tun
01137007328

One comment to “Program Detox – Jom Detox Jutawan”
  1. Pingback: Promosi Bonus : Set Detox + 15 hari Program Detox Online - Sihat Bersama KakTun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *