Projek FTL From The Lab Side Income PKP

Assalammualaikum dan Hi semua!

Dah masuk tahun kedua kita berada dalam gelombang pandemik Covid-19. Malangnya belum nampak lagi tanda-tanda Covid-19 akan melangkah pergi jauh dari kita.

Side Income PKP

Ramai terkesan dari segi ekonomi, keluarga, kesihatan diri juga keluarga akibat dari pandemik ini. Yang bekerja sendiri jika tidak punya simpanan yang cukup, sangatlah membimbangkan. Tak ketinggalan juga yang bekerja makan gaji. Ada majikan yang terpaksa ambil langkah memotong gaji, menutup operasi juga tidak ketinggalan ada yang terpaksa mengurangkan jumlah kakitangan.

Anda pula bagaimana di kala pandemik ini?

Tahun lepas sahaja sebanyak 107,024 kes kehilangan pekerjaan dilaporkan
(rujukan: https://www.sinarharian.com.my/article/129413/BERITA/Nasional/Perkeso-salur-RM9045-juta-bantuan-hilang-pekerjaan).

Secara amnya yang berumur 25-29 tahun yang paling ramai hilang pekerjaan. Sangat sedih kalau diberhentikan pada umur semuda ini. Sebab umur begini, sangat muda, bertenaga, sedang bersemangat bekerja dan berfikir untuk beri yang terbaik dalam pekerjaan mereka.

So, apa nak buat dengan tenaga mereka yang banyak ni? Adakah anda tergolong dalam kategori ini?

Ni lah yang saya nak share Side Income yang jadi penyelamat ketika PKP. Ada gelombang baru bakal menjadi igauan tak lama lagi. But before that, tahu tak apa sebenarnya maksud SIDE INCOME tu?

Maksud Side Income

Side income adalah 1 pendapatan sampingan untuk membantu penambahan income tetap bulanan kita. Maksud side income tu bukannya income masuk macam tu sahaja secara sambilan. Tidak….

Secara tidak rasmi ia juga disebut pekerjaan tambahan/ peluang tambahan yang diambil oleh seseorang sebagai tambahan kepada pekerjaan utama mereka untuk menambah pendapatan mereka. Sebab paling biasa pekerja yang buat side income ni adalah mereka yang ingin tambahan pendapatan untuk kegunaan tambahan.

Katalah gaji sekarang dah selesa. Ada rumah beli atas nama sendiri, kereta pun dah ada. Baki tu dapat lah buat simpanan katalah setiap bulan simpan RM500 sebulan. Tu je lah. So, side income ni bila dapat boleh guna untuk kegunaan tambahan katalah decide nak beli rumah lagi satu untuk disewakan dan simpanan dari RM500 sebulan dapat ditingkatkan jadi RM1000 sebulan. Haaa cam tu lah…

Baru-baru ini saya dapat tahu ada 1 projek bisnes online telah dilancarkan. #bisnesgayafamily katanya…dan #incomegaya korporat. Wah! Projek ni bakal menjadi fenomena di Malaysia. Sure! Sapa yang tak suka bisnes yang tak abaikan family dan dapat income cam gaji korporat!

Projek FTL From The Lab Side Income PKP
Ni lah projek baru yang bakal letup!

Projek ni nama pendeknya Projek FTL tau nama panjangnya : From The Lab by Dr Forrest (FTL)

Kenapa saya katakan ia bakal menjadi igauan dan fenomena baru di Malaysia?

Ini adalah disebabkan, projek ini memfokuskan 3 perkara yang ramai orang tercari-cari :

#1 SIHAT

#2 CANTIK/HENSEM

#3 DUIT

Sekarang, kami sedang mencari mereka yang berminat untuk dapatkan side income PKP melalui Projek FTL From The Lab by Dr Forrest ini. Setiap yang terlibat dan komited untuk mengubah hidup pasti akan merasai perubahan ketara dalam 3 perkara yang saya sebutkan kat atas tu – SIHAT–> CANTIK—> DUIT

Rasa-rasa lah kan….seronok ke kalau kita boleh dapat ketiga2 ini? Apatah lagi dalam waktu PKP ni. Haa..

Sihat Dapat

Cantik/Hensem Dapat

Duit pun Dapat !!

Testimoni Projek FTL Side Income PKP From The Lab

Testimoni Projek FTL Side Income PKP From The Lab

Testimoni Projek FTL From The Lab - Hensem dan Sihat

Honestly, saya dah boleh cium bau-bau kebebasan, bau-bau ketenangan, bau-bau keyakinan dengan ketiga-tiga perkara ni. Bayangkan betapa bebasnya kehidupan! Hidup yang lebih bermakna! Haaa…..gitewww

Apa lagi sebagai seorang ibu yang mempunyai keluarga yang besar macam saya. Memang seronok lah bila ada Projek FTL ni yang boleh jadi side income PKP saya. Lagi seronok kalau saya dapat bantu anda dapat side income PKP dengan Projek FTL.

Semua orang tak kira lelaki atau perempuan nak kalau boleh dapat ketiga2 ni

Jom saya terangkan bagaimana projek ini dijalankan?

Mudah je! Anda hanya perlu ada 3 benda!

#1 Telefon

#2 Internet

#3 Kolam Jiwa yang besar

Anda ada ketiga-tiga benda ni? Anda layak dah join Projek FTL yang hebat ini. Simple as that! Asasnya, Projek FTL ini hanya memerlukan handphone dan internet sahaja. Handphone memang sentiasa duduk dalam poket dan tangan kita kan? Jadi gunakan sehabis baik handphone tu untuk dapatkan side income PKP, untuk naikkan kembali ekonomi anda sekeluarga.

Inilah satu-satunya projek yang langsung TAK TERKESAN walaupun dalam suasana PKP ni. Sebabnya, memang 100% bisnes dibuat hanya di dalam rumah atau di mana sahaja lah korang nak buat. Even sedang ‘memerut’ dalam bilik kecil pun boleh buat…hi hi

Berdasarkan pengalaman saya, Projek FTL ni, mampu bantu kita raih side income 3 angka, 4 angka malah 5 angka. Saya sendiri sekarang salah seorang yang berjaya dapatkan side income 4 angka setiap bulan.

Projek FTL From The Lab Side Income PKP

Haa, best kan? Bisnes dari rumah sahaja, tapi income macam bekerja 8-5 working hours kan? Katanya #bisnesgayafamily… betul lah tu!

Sampai bila kan kita nak biarkan hidup kita terus dibelenggu dengan kesusahan ??

– Banyak hutang
– Berkira2 dgn diri sendiri, anak2 dan mak ayah di kampung
– Setiap bulan poket kering
– Setiap hari susah hati bila fikir bakal diberhentikan kerja

Ini lah masanya kita mulakan langkah untuk mencari Side Income PKP

Dan saya beri jaminan, anda tidak akan menyesal bila join Projek FTL From the Lab by Dr Forrest ini. Better be hurry kita nak mula projek ni in June 2021.

In shaa Allah, next entry saya akan explain lebih details tentang projek side income PKP Projek FTL ini.

Anda juga boleh klik logo di bawah ini untuk join Projek FTL. Nanti saya akan beri detail lebih lanjut.

Projek FTL From The Lab Side Income PKP
Ni lah projek baru yang bakal letup!

#bisnesgayafamily
#incomegayakorporat
#fromthelabbyforrest

Kak Tun
01137007328

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *