25 TESTIMONI DETOX YANG HEBAT

Assalammualaikum. Bertemu kembali pembaca blog Kak Tun. Semoga anda sihat ceria dan sentiasa dikelilingi dengan aura positif. Posting yang lepas, Kak Tun ada kongsikan tentang Apa Itu Detox. Kali ni Kak Tun nak berkongsi dengan pembaca blog 25 Testimoni Detox yang sangat hebat Kak Tun jumpa di Google. Dah terbukti sangat Detox akan beri kesan positif yang anda sendiri akan nampak melalui perkongsian testimoni mereka. Semasa Detox, nampak keceriaan mereka, lebih bertenaga dan wajah yang sangat berpuas hati. Dalam masa yang sama mampu membuat mereka tersenyum lebar sebab dengan izin Allah, asbab buat Detox juga berjaya mengurangkan berat badan mereka yang berlebihan.

Jom scroll down!

TESTIMONI DETOX

Testimoni Detox


TESTIMONI 1

Testimoni Detox

20 hari – Turun 4 kg inchloss 3′ pada pinggang

Brader Nik Azlam berumur 36 tahun. Ambil Basic set Detox – HERBLAX, LECITHIN dan ALFALFA. Dalam tempoh 20 hari tak ambil minuman manis,makan nasi sehari sekali dan belum mula bersenam sebab banyak kerja luar. Results wow! Turun 4 kg inchloss 3′ pada pinggang. Ini baru result ambil set basic Detox. Agak-agak macamana result mereka yang ambil set premium Detox?

Jom scroll down lagi!

TESTIMONI 2

Testimoni Detox
Tengok tu..tengok tu….Bergetar iman isteri tengok suami makin muda. Dari 89.3kg turun ke 80kg dalam tempoh sebulan buat Detox dengan produk Shaklee. Sebulan turun 9.3kg. Amazing #ShakleeEffect!

TESTIMONI 3

Testimoni Detox
Suzi buat Detox Ramadhan. Turun 5kg terus nampak macam model baju online! Bila jalan dengan anak-anak, nampak macam kakak dah. Itu lah powernya bila buat Detox.  

TESTIMONI 4

Testimoni Detox
Apa perasaan korang yang dulu penat bawa beban 120kg dan sekarang hanya perlu bawa 67kg beban saja? 53kg berjaya diturunkan! Sah-sah ringan dan laju je berjalan sekarang..Paling best, tengok perubahan muka tu. Dari mak cik makcik dah transform jadi adik manis. #ShakleeEffect 

DETOX DENGAN VIVIX

Detoks badan dengan Vivix? Boleh ke? Ya terbukti boleh sangat. Vivix termasuk dalam set Detox Premium Shaklee.

Kak Tun dapat tahu semasa promosi Vivix buy 6 free 1 dulu, ada sekumpulan Shaklee Independent Distributor yang berbangsa Cina ramai-ramai telah bersepakat melakukan detox dengan menggunakan Vivix (SUPER DETOX PROGRAMME) dah hasilnya sangat menakjubkan. Dalam masa 14 hari, pelbagai perubahan ketara dapat dilihat.

TESTIMONI 5

Testimoni Detox

Testimoni Detox Vivix 14 hari. Tengoklah betapa teruknya kulit muka pemilik testimni ni dah boleh agak sistem badan juga pasti terganggu kan? Selama 14 hari, amalkan Vivix. Krisis pemulihan tak payah cerita lah. Memang teruk sebab badan yang dah digunakan berpuluh tahun tidak pernah dibersihkan. Bayangkan sahajalah macam mana. Longkang kalau tak dicuci berpuluh tahun, jenuh nak sental kan? Tapi beliau tetap teruskan selama 14 hari dan hasilnya, Kak Tun sendiri puas tilik gambar ni dan rasa tak percaya. Tengok dari perubahan wajah, dah nampak semakin muda dan ceria. Dan dah tentu bonusnya dapat KURUS!

TESTIMONI 6

Testimoni Detox
Testimoni Detox ini pula nampak jelas perubahan ketara pada perut. Wanita kalau perut dah buncit, memang akan ada masalah nak pilih baju dan seluar. Ha ha ha….pengalaman Kak Tun sendiri la tu.

Bila sistem penghadaman terganggu, tidak lancar, sistem badan yang lain turut terjejas. Pernah dengar kan, ‘perut adalah rumah penyakit’. Sebabnya dari perut datangnya segala penyakit lain. Bila usus dah dicuci, perjalanan darah kembali pulih, pencernaan teratur dan mana-mana yang perlu dikeluarkan telah dikeluarkan, jadi hasilnya tengok, kempis!!

TESTIMONI 7

Testimoni Detox

Ini pun baru 5 hari! Ramai orang sanggup berlapar, makan pil kurus untuk kesan yang cepat seperti ini, tapi dengan Vivix, tiada sebarang bahan kimia tau. Hanya minuman botanik mampu memberikan kesan sehebat ini. Anda bayangkan sahaja lah kalau hari ke 14 nanti macam mana.

TESTIMONI 8

Wanita atau lelaki sama-sama ada masalah buncit. Pemilik Testimoni Detox ini berjaya dapat inchloss 2.5′ dan paling ketara perutnya dah kempis dalam tempoh 14 hari berdetox dengan Vivix.

TESTIMONI 9


Lagi satu Testimoni Detox Vivix. Terpaksa kurus adan perut kempis dengan detoks Vivix. Ketara nampak beza dari gambar tu. Aduh, kempis dan tak hairanlah kalau badan jadi lebih ringan dan bertenaga. Jealous!!

TESTIMONI 10

Pemilik Testimoni Detox ini mengaku gambar ni adalah hasil buangan beliau. Betapa banyak yang dikeluarkan dari tubuh pada hari pertama dan kedua. Kalau kita detoks badan, najis kita akan berwarna hitam, menunjukkan proses pembuangan toksin berlaku. Korang tengok ajelah sendiri. Dari sebuncit-buncit perut mampu kempis dan turun sebanyak 7kg! 

TESTIMONI 11

Testimoni Detox ini memang win. Auntie ni umur 70 tahun, cuba Vivix dan Vitamin C untuk kesihatan. Amazing betul. Dari wajah yang kusam, berkedut, kulit berjeragat boleh berubah menjadi tegang, kemerahan, lebih anjal, segar, kedutan berkurang, memang berubah sangat!! Kelihatan jauh lebih muda dari usia. Yang paling penting, sihat! #ShakleeEffect

TESTIMONI 12


Testimoni Detox ini menunjukkan perubahan pada kulit di tangan. Tangan puan ni macam ada ruam kemerah-merahan. Selepas buat Detox, kulit tangan dah banyak improve. Dah tak malu dah nak berjumpa dengan orang ramai. 

TESTIMONI 13


Vivix memang power. Seawal 9 hari boleh nampak perubahan yang ketara.pada pemilik Testimoni Detox ni. Nampak muka semakin kemerahan, lebih muda dan bibir lebih merah. Baru 9 hari tau belum 14 hari lagi. 

TESTIMONI 14

Testimoni Detox

Korang kenal Model Hijab Along Tiera? Siapa yang kenal, masa dulu tahu lah macamana teruknya kulit Along Tiera sebab Sinus (Resdung). Sekarang ni, muka GLOWING BETUL sampai dapat offer jadi model bertubi-tubi! Perasan tak sama ada make up atau tak make up, Along Tiera tetap cantik dan maintain slim walaupun dah beranak 5! Rahsianya amalkan Vivix setiap hari.
Yes VIVIX !!!

Seterusnya, korang boleh scroll down tengok hasil Detox pemilik-pemilik testimoni ni. Tak perlu Kak Tun cerita panjang. Bukti bergambar menceritakan segalanya

TESTIMONI 15

TESTIMONI 16

TESTIMONI 17

TESTIMONI 18

TESTIMONI 19

TESTIMONI 20

TESTIMONI 21

TESTIMONI 22

TESTIMONI 23

TESTIMONI 24

TESTIMONI 25

Fuhh! Tu baru 25 testimoni detox Shaklee. Kak Tun yakin ramai lagi yang dah mula amalkan Set Detox Shaklee dan dah join program 17 hari Detox. Hanya yang dah join program dan amalkan set Detox Shaklee yang tahu nikmat berdetox dan dapat hasilnya. 

SET DETOX 

Ini lah apa yang Kak Tun cerita awal-awal tadi mengenai ada perserta yang guna Set Detox Basic, Set Detox Ekonomi dan Set Detox Premium.Set-set ini telah antu pemilik-pemilik Testimoni amalkan sepanjang ber’Detox’.

6 produk di dalam set Detox yang membantu memberi anda permulaan yang lebih segar!

1. Alfafa Complex – Kenapa Perlu Detox dengan Alfalfa Complex?
>> Mencuci darah, usus dan hati. Alfafa ini sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan tubuh badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot.

2. Herblax – Kenapa Perlu Detox dengan Herblax?
>> Mencuci perut dan usus- membersihkan najis yang tersekat dan merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersimpan lama atau tersekat. Sangat disyorkan kepada mereka yang mudah sembelit.

3. Peppermint Ginger Plus – Kenapa Perlu Detox dengan Peppermint Ginger Plus?
>> Rumusan empat jenis herba. Selain jintan manis dan jintan hitam, ia juga mengandungi pudina dan halia – herba tradisional telah lama digunakan sejak berkurun lamanya untuk melegakan tubuh. Peppermint Ginge Plus bertindak membuang angin dalam badan, membantu masalah kmbung perut, membantu masalah gastrik/ GERD, membantu penghadaman juga mengurangkan ‘morning sickness’ ibu hamil

4. DTX Complex – Kenapa Perlu Detox dengan DTX Complex?
>> Tahukah anda bahawa hati merupakan PEMBERSIH RACUN dalam tubuh kita. Kerana itu ia perlu diservis setiap hari untuk membuang toksik dan racun dari badan kita. DTX complex bertindak sebagai detoksifikasi untuk menyahtoksik bahan beracun dari hati seperti dadah dan bahan bernitrogen bagi memastikan seluruh organ berfungsi secara normal. Apabila fungsi hati terganggu, timbunan toksik dalam badan akan menyerang organ yang lain.

5. Vivix – Kenapa Perlu Detox dengan Vivix?
>> Vivix Shaklee adalah minuman kesihatan yang kaya dengan antioksidan yang dihasilkan daripa ekstrak anggur muskat, resveratrol dan bersama beberapa ramuan lain yang semulajadi. Ia merupakan supplement anti penuaan tahap sellular yang terbaik di dunia. Detoks program dengan Vivix Shaklee adalah program untuk menyahtoksin yang dilakukan selama 14 hari berturut-turut untuk tujuan ‘pembersihan’ organ, darah dan sel-sel badan. Ia bukan sahaja semata-mata untuk membuang toksin, malah Vivix Shaklee membantu memperbaiki sellular DNA kita, melambatkan penuaan tahap sellular, menggalakkan pembentukan mitochondria ( pusat yang menghasilkan tenaga untuk sel) serta melambatkan pembentukan protein AGE yang boleh menyebabkan kerosakan dan mengganggu keutuhan sel sedia ada.

6. Lecithin – Kenapa Perlu Detox dengan Lecithin?
>> Lecithin adalah makanan super semulajadi yang hebat seperti mana kebanyakan supplement yang digabungkan di dalam satu kapsul kerana ianya membekalkan gabungan lemak yang bernutrisi dan sesetengah vitamin B. Menggalakkan penurunan berat badan yang sihat. Lecithin mempercepatkan pemecahan lemak, membantu keseluruhan proses dan hasilnya boleh meningkatkan metabolisme. Lecithin juga dapat membantu mencantikkan otot dan kulit serta mengurangkan masalah bengkak susu. Sebab tu ibu-ibu bersalin elok amalkan Lecithin untuk produksi susu yang lebih meriah dan juga menurunkan berat badan semasa dalam pantang.

Set Detox Basic mengandungi 3 produk – Alfalfa, DTX Complex dan Herblax
Set Detox Ekonomi mengandungi 4 produk – Alfalfa, DTX Complex, Herblax dan Peppermint Ginger Plus
Set Detox Premium mengandungi 6 produk – Alfalfa, DTX Complex, Herblax, Peppermint Ginger Plus, Vivix dan Lecithin

Boleh Whatsapp Kak Tun untuk dapatkan set-set pilihan korang. Yang bestnya, dengan sebarang set Detox yang dibeli, korang akan berpeluang untuk Join Group Let’s Detox yang akan dipantau oleh Coach-coach Detox yang berpengalaman. Untung sungguh tau sebab dapat pakej  2 in 1. Confirm tak langgar tiang sebab dapat bantuan  

Mobile Spa

PROGRAM LET’S DETOX 17 HARI

Kelebihan Program Let’s Detox dengan Program Detox yang lain?

✔️ Program Let’s Detox sediakan coaching 3 weeks di group whatsapp merangkumi Pre-detox week, Detox Week dan Post Detox Week. Satu satunya Group yang ada Pre-detox & Post Detox Week.

✔️ Program Let’s Detox guide untuk detox dengan ilmu. Bukan semberono atau ikut ikutan.

✔️ Program Let’s Detox beri meal plan yang di sediakan oleh Pakar Nutrisi dan dipersetujui oleh Doktor. Insya Allah anda tak akan kelaparan.

✔️ Program Let’s Detox kami TERBUKTI BERKESAN bagi peserta sebelum ni yang betul betul ikuti panduan yang kami beri (boleh rujuk testimoni sebelum ni)


Start Your Detox Now!

Daftar sekarang untuk intake akan datang.

Mobile Spa

Harga YOUTH Skin Care Shaklee

Posted in: Skincare, Supplement

About the Author:

Post a Comment