IDEAL BISNES UNTUK SURIRUMAH – Bisnes Mobile Spa

Ramai wanita yang bekerjaya sebagai Surirumah atau ‘House Manager’ mencari Bisnes untuk Surirumah yang sesuai dengan mereka. Mungkin ada yang dah penat tukar-tukar bisnes. Atau merasakan bisnes yang korang tengah buat ni tak boleh bagi pendapatan seperti yang korang mahukan.

Ada yang 3-4 bulan sekali tukar bisnes. Rasa bisnes yang sedang diusahakan tak boleh pergi jauh. Hari-hari post di Facebook dan Instagram tapi pelanggan tak juga ‘repeat order’. Sabar je lah…

Kak Tun nak suggest kat surirumah sekalian untuk buat Bisnes Mobile Spa. Bisnes Mobile Spa ialah bisnes SERVIS. Kak Tun kongsikan ngan korang kenapa BISNES MOBILE SPA The Walking Beauty (TWB) merupakan ideal bisnes untuk Surirumah. 

Bisnes Untuk Surirumah

 

1) Masa Yang Fleksibel

Bisnes Untuk Surirumah
Sebagai seorang surirumah, dah tentu masa juga memainkan peranan yang penting. Dengan ilmu yang diperolehi dari kursus Mobile Spa, korang boleh buat jadual sendiri untuk membuat servis Mobile Spa. Mobile Spa ni tak ada masa yang tetap. Ikut masa korang dan customer.

Daripada korang layan channel TV, layan ‘bawangan’ media sosial, lebih baik mulakan sesuatu yang boleh menambah pendapatan. Kan nak jadi ‘SURIRUMAH BERDUIT’! 


2) One day One to One Training : 4-5 jam sahaja


Best kan kalau cikgu yang ajar kat dalam kelas tu boleh tumpu perhatian pada kita sorang? Hmmm….Kursus Mobile Spa TWB dah diolah agar syllabus yang akan diajar memudahkan pelatihnya. Once you decide nak join dan arrane for training, Trainer akan datang ke lokasi yang korang nak. Trainer akan ajar korang one to one.


Ini contoh training room yang disediakan oleh Trainer. 

3) Terus Boleh Mula

 

Faktor yang menarik kenapa Bisnes Mobile Spa ideal bisnes untuk surirumah ialah lepas training terus boleh start bisnes. Tidak perlu ambil masa yang lama untuk mula. Tak perlu ambil masa kumpul modal, buka kedai, mohon lesen, gaji perkerja, renovate kedai dan sebagainya.

Selepas anda daftar, dapat training selama 4-5 jam, terus anda boleh buat pemasaran dan dapatkan customer. Jangan buang masa. Masa untuk bertindak!
Sebabnya, semasa training nanti, semua peralatan Spa dah lengkap disediakan mengikut pakej. Tinggal nak seret trolley/ beg je.

4) Modal Bisnes Spa Yang Rendah

Banyak pakej yang Kak Tun bandingkan. Bisnes Mobile Spa TWB adalah satu bisnes yang memerlukan modal rendah serendah RM1,999. Pakej Gold yang berharga RM2,999 tu pun masih lagi di ranking yang rendah jika di bandingkan dengan kursus spa lain.

 

Mobile Spa

 

 

 


5) Bisnes Service Mobile Spa Tinggi Permintaan 

Pernah tak korang yang cuba-cuba berbisnes ada masalah stok yang tak laku, bisnes krik krik… Orang tak nak sebab produk out of date, reka bentuk dah berubah, tak ada high demand. Pelanggan nak produk yang ada innovasi dan kalau servis, nak yang memudahkan mereka. 

Nah! Bisnes Mobile Spa sangat berinnovasi dan menitik beratkan untuk memudahkan customer. Tak perlu lagi customer nak cari parking kereta untuk buat Spa. Korang datang terus ke rumah customer dan buat servis. Customer sekarang nak mudah je. Masa itu sangat berharga bagi mereka.

Telah pun ada dalam kajian yang menunjukkan Servis Kecantikan merupakan salah satu dari top 5 untuk applikasi mobile yang mendapat banyak permintaan tahun 2019. Boleh baca On Demand Mobile App


6) Produk Bisnes Mobile Spa Yang Di Jamin Berkesan

Cakap la apa pun tapi kalau produk yang korang jual tu tak dijamin berkesan, sah-sah tak akan dapat repeat order.

Tapi berkesan yang bagaimana ? Cukup ke dengan janji-janji kosong syarikat yang suka-suka claim produk mereka jadi ? 

Tipsnya, korang kena tengok latar belakang syarikat dan produk yang digunakan. Antara kriteria yang perlu ada pada produk yang dijamin berkesan:

  • Ada pusat penyelidikan dan saintis sendiri yang bertauliah.
  • Jaminan keberkesanan produk yang ditekankan dalam website.
  • Ada barisan pakar dalam bidang produk tersebut.
  • Jaminan keselamatan yang diulang-ulang.
  • Bukti ada usaha dari segi duit dan ujian klinikal.
  • Ada terlalu banyak testimoni berjaya di Google.

Jika ada ciri-ciri ni, baru lah korang pun berani bagi jaminan ada pelanggan. Kak Tun pun tak berani kalau bagi customer produk cap ayam! Dah la kita ni surirumah, tak nak lah kena dakwa pula satu hari nanti kalau Produk tu tidak berkesan.

Alhamdulillah, Bisnes Mobile Spa TWB merupakan ideal bisnes untuk Surirumah kerana bisnes ini menggunakan produk skincare Youth yang dihasilkan oleh syarikat Shaklee. Buka calang-calang Syarikat Shaklee ni. Dah berpuluh tahun bertapak dan produk-produknya terbukti memberi kesan. Produk Youth dihasilkan selepas 8 tahun dijalankan penyelidikan dari saintis yang bertauliah.

 

7)  Bisnes Mobil Spa Online/ Guna Smartphone

Bisnes Untuk Surirumah

Bisnes Mobile Spa cukup ideal sebagai bisnes untuk surirumah sebab semua aktiviti bisnes seperti tempahan pelanggan, pengiklanan, pemasaran, pembelajaran boleh di buat dengan menggunakan smartphone dan secara online.

Untuk Surirumah yang tak ada kemudahan atau kenderaan boleh menwar-warkan servis spa, dan menerima tempahan terus dari telefon. Tidak ada alasan anda tak boleh ada bisnes yang besar. Tapi syaratnya mesti ada platform online. 

Untuk pembelajaran berterusan, siapa yang join bisnes mobile spa TWB akan dimasukkan ke dalam secret Support Group di Telegram. Di dalam tu akan ada lebih banyak ilmu berbisnes yang akan dibincangkan. Korang tak akan ditinggalkan begitu saja. Ada mentor yang akan membantu.

8) Ada Bukti Bisnes Mobile Spa TWB Berjaya

Tidak ragu-ragu lagi yang Bisnes Mobile Spa TWB sangat ideal sebagai bisnes untuk surirumah. Salah satu kriteria kita nak buat satu-satu bisnes ialah melihat kepada KEJAYAAN bisnes itu. Ada tak orang yang berjaya buat bisnes itu?

Bisnes Untuk Surirumah

Bisnes Untuk Surirumah

Bisnes Untuk Surirumah

 

Kalau tak ada yang berjaya, baik jangan buat. Sebab anda akan rugi dan buang masa. Anda tak ada kelebihan mentor yang boleh ajar anda sampai berjaya. Sebab mentor pun tak wujud. Betul tak?

Dengan Bisnes Mobile Spa TWB, bukti kejayaan bisnes sangat banyak. Sebab itu ia sangat ideal sebagai Bisnes Untuk Surirumah.

9) Pulangan Modal Yang Cepat 

 

Ok permintaan dah tinggi. Tapi macam mana pulak dengan modal yang kita dah laburkan? Senang tak dapat balik?

Terang-terang lah mudah, sebab permintaan tinggi. Eh serius Kak Tun bagitau ni. Asalkan korang promote, ramai yang mahu. Korang kena rajin menerima booking dan memenuhi permintaan customer, InsyaAllah mudah je dapat cover balik modal yang dah korang laburkan untuk menyertai Kursus Bisnes Mobile Spa. Lagi-lagi dengan Bisnes Mobile Spa TWB ini.

Ha cuba tengok pendapatan team spa TWB nih. Masyuk ke tak..?

Bisnes Untuk Surirumah

Dulu Eksekutif, kini Beautician TWB . . Income kerja tak sampai sehari , lepas beli macam-macam untuk keperluan rumah. Seronok je tengok kan kalau ada bisnes begini. . Mudah sangat jana income dengan projek spa TWB. Trainingnya sekali je seumur hidup

Bisnes Untuk Surirumah

Hasil spa melebihi kerja di kilang dulu Best tak.best buat spa? Keuntungan 200% berbanding jualan produk Instant cash ni 100% milik sendiri 1 jam RM50. 8 jam berapa agaknya?

Bisnes Untuk Surirumah

 

Training kat Malaysia, buat duit serata dunio . . Belajar dengan TWB di Malaysia, sampai ke Egypt buat duit . Salah satu perkara paling best dari 1000 kebaikan buat bisnes spa ni adalah ILMU SPA BOLEH buat duit diMANA MANA sahaja. 

Nak kata diorang berbakat sebelum join, tak pun. Semua pun mana ada background beautician. Macam-macam profesion mereka semua. Semua bermula dari tak pandai langsung. Semua bermula tanpa pengalaman. Yang pasti semua bermula dengan MINAT. Dan mereka berjaya kerana mereka NAK dan mereka RAJIN. Jadi asalkan anda MAHU, anda juga pasti BOLEH.

Senangnya dapat balik cash dengan buat spa je. Jujur Kak Tun bagitau Kak Tun pernah ada pengalaman jual kerepek, jual baju, bka kedai buah, join bisnes MLM Zhulian juga Nutrimetics. Mana lagi senang dan menguntungkan? Mobile spa ni la yang lagi mudah dan menguntungkan bagi Kak Tun. 

Kalau tengok kat atas tu, beberapa jam je dah boleh collect ratus-ratus. Sehari malah satu hujung minggu juga lagi banyak ratus dah boleh dapat. Katakan korang dapat seorang customer di rumahnya. Selalunya ahli keluarganya yang lain pun nak join buat facial & spa juga. So bertambah lagi rezeki yang terpaksa anda terima. 

Memang terbakar je rasa kan bila tengok mudahnya team spa yang lain senang buat duit? Korang pun boleh. Korang berani, tak cuba tak tahu. Jangan risau sebab dalam sistem TWB, korang akan sertai di bawah mentor dan support group yang sangat membantu. Andaikata korang terlupa steps, team TWB tak keberatan untuk membantu anda ingat semula :-).

Tak mampu nak cover customer anda? Pass kat team lain yang berdekatan. Biar kita sama-sama saling memenuhi permintaan pelanggan dan kita berkongsi pendapatan. Best kan duduk dalam networking ramai dan supportive camni?


Bisnes Untuk Surirumah

TAWARAN MEMULAKAN PERNIAGAAN SPA TANPA KEDAI dengan MODAL yang SANGAT KECIL WALAUPUN TIADA ASAS atau PENGALAMAN LANGSUNG

Jom sertai Kerjaya Mobile Spa bersama team TWB!

Contact Kak Tun 01137007328 sekarang!

Bisnes Untuk Surirumah

Harga YOUTH Skin Care Shaklee

 

Posted in: Uncategorized

About the Author:

Post a Comment