By October 23, 2017 0 Comments Read More →

Kesan ESP untuk kulit

As Salam pembaca laman blog Kak Tun. Semoga sentiasa sihat dan dilindungi Allah swt.

Apa anda patut tahu?

Haa….kali ni kak Tun nak bagitahu tentang kesan ESP (Energy Soy Protein) pada kehidupan kak Tun. 

Image may contain: 1 person, text

Siapa yang mengikuti kisah kak Tun, sure dah tahu berapa ramai anak kak Tun kan…

PUNCA KULIT WAJAH ROSAK

Bayangkan lah ya….jadual kehidupan kak Tun sebagai ibu anak 8 dan kerja opis hour ni memang sibuk! Susah untuk kak Tun beri peluang memanjakan diri sendiri. Jangan harap la ada masa untuk pergi SPA, Manicure ker…facial ke… Kak Tun memang sebolehnya tak mahu komited dengan skin care set. Cleanser, moisturiser, toner…aduhh! Remehnya! 

.
Sebab tu lah kulit muka kak Tun jadi tidak sekata dan berjerawat. Kalau time nak period, memang cik jerawat lah yang datang menjengah dulu. Dulu, kulit muka kak Tun makin hari, jadi makin kusam. Risau juga kalau nampak lebih berumur sebelum waktunya. Ramai je wajah kenalan kak Tun dah mula berjeragat bila umur berganjak ke angka 40-an. Risau tu memang risau…Tapi apa nak buat kan…memang tak cukup masa untuk belai diri sendiri! 

KESAN ESP PADA KULIT WAJAH
.
Alhamdulillah…Kak Tun sekarang, bukan kak Tun yang dulu. Ternyata pilihan menggunakan ESP semasa dalam pantang bersalinkan anak yang ke-8 bagi tujuan penyusuan adalah pilihan yang tepat. Tak sangka pulak ESP beri kesan terbaik dalam hidup kak Tun.
.
Bukan saja anak dapat Eksklusif Breastfeeding, kulit muka kak Tun nampak lebih gebu, parut jerawat makin berkurangan dan tona kulit makin sekata. 
.
Untungnya amalkan ESP! Sekarang, Kak Tun dah tak perlu risau tentang set skin care yang remeh tu.
.
ESP sangat membantu kak Tun yang berumur 42 tahun ni menikmati kulit muka yang tidak berjerawat, lebih sekata dan awet muda (ni sedara mara & rakan2 yang cakap) 😁😁
.
Untung tau kalau guna ESP untuk tujuan kecantikan. Sediakan air sejuk, shake2 dan minum aje. Bila malam, Kak Tun siap bancuh ESP buat masker untuk muka. Sejuk nyaman je muka. Boleh jadi scrub muka. Haaa….tu lah rahsianya. Banyak lagi kesan ESP boleh bagi. ESP memang serbaguna!
.
Bagi yang berminat nak mencuba ESP, boleh dapatkan konsultansi secara PERCUMA dari kak Tun. 
.
http://www.wasap.my/601137007328/Cantik+dengan+ESP
.
http://www.wasap.my/601137007328/Cantik+dengan+ESP
.
http://www.wasap.my/601137007328/Cantik+dengan+ESP
.
#Untung_Minum_ESP
#Promosi_ESP_LAT

Posted in: Uncategorized

About the Author:

Post a Comment