Review dan Feedback Peserta Projek blogmegashaklee 1.0 dan kenapa peserta nak lagi Projek #blogmegashaklee 2.0

Blogmegashaklee

Sayang sekali KakTun tak dapat nak join Projek blogmegashaklee 1.0 bulan lepas disebabkan beberapa kekangan. Bila peserta blogmegashaklee 1.0 update review dan beri feedback, terasa diri ditampar! “Tak boleh jadi ni. Blog dah bersawang. Last posting tahun 2021. KakTun mesti cuba juga cari masa. peserta lain boleh, kenapa KakTun tak boleh.”

Blogmegashaklee

Review dan Feedback Peserta Projek blogmegashaklee Apa itu Projek blogmegashaklee 1.0?

Projek ini juga dikenali asalnya dengan nama Projek Mega Blog. Projek ini bertujuan untuk mewujudkn satu Gelombang Shaklee yang besar untuk kebaikan semua Shaklee Independent Distributor (SID) Malaysia secara tidak langsung. Sudah tentu manfaatnya untuk grow bisnes, jana income 24 jam kepada semua peserta yang terlibat. Dan ia berbentuk satu rantaian yang besar. Rugi lah sekiranya rantaian harmoni  ini terputus di  tengah jalan.

 

Kenapa Peserta Projek blogmegashaklee 1.0 nak lagi join projek akan datang?

Projek ini sangat bagus untuk diteruskan dan ia mempunyai masa depan yang lebih jelas. Dengan apa yang cuba Master Norita dan Master Salwa sampaikan, KakTun yakin Insya-Allah Shaklee akan kembali menjadi satu Fenomena Tsunami di Malaysia secara besar-besaran.

Kita sedar yang rakyat Malaysia dan seluruh dunia lebih cenderung menggunakan Google berbanding platform lain untuk mencari maklumat dan artikel. Kita juga tidak menafikan lambakan platform Sosial Media lain yang lebih trendy dan fleksible.
 
Tapi, percayalah kebanyakkan mereka yang serius akan membuka phone, then search sahaja di GOOGLE selain YOUTUBE. 

Apa kata mereka tentang Projek BlogmegaShaklee?

KakTun share perkongsian peserta-peserta yang dah join Projek blogmegashaklee 1.0. Kita selami perasaan mereka yang join. Yang lambat daftar macam KakTun memang gigit jari Betul-betul rasa berbaloi join projek Master-master yang hebat ni.

“Tak tau buat blog sebelum ne (ni).. Bila join blog mega ne, tiba-tiba pandai buat blog. “
– Charlene May

“Tujuan utama saya join 1st memang nak tahu macam mana blog berfungsi. Walaupun dah lama buat blog, tapi ibarat kita buat, kita baca sendiri sebab tak tahu macamana nak share apa article yang kita dah create kan. 2nd, sbb saya nak tambah ilmu. “
– Elizabeth Bernabas Elly Shasha

Baguskan? Dari tidak tahu mengenai blog, tiba-tiba pandai dan dah jadi blogger. Ramai yang join sebab nak tambah ilmu dan nak tahu teknik betul SEO. Yang dah ada blog bertahun-tahun lamanya pun baru tahu macamana nak share apa selepas join projek ini.

Projek BlogmegaShaklee 

” Alhamdulillah, bila buat ramai-ramai, aura tu sangat kuat, kerjasama pun makin erat”
– Naimah Wahab

Betul lah apa yang Islam ajar untuk sentiasa berjemaah. Bila buat project ni secara beramai-ramai, akan wujud pelbagai rantaian dan aura sangat kuat.

“Alhamdulillah..bila join projek #blogmegashaklee 1.0 banyak sangat ilmu dapat. Dari tak tahu tentang blog..dapat dan berjaya buat sehingga ada kawan-kawan baca dan bertanya pasal Shaklee. Selain itu dapat juga berkenalan dengan side line dan saling bekerjasama dengan tugasan yang dibuat. Saya nak join untuk projek akan datang (Projek blogmegashaklee 2.0) sebab nak tambah ilmu yang lebih banyaak..insya-Allah.. sebab ilmu yang diberi sangat berguna dan mahal”
– Hakimah Mokhtar

blogmegashaklee

 

blogmegashaklee

Berbaloi daftar jadi peserta Projek blogmegashaklee

Tahu tak yang projek blogmegashaklee ini diberikan secara PERCUMA untuk ahli Shaklee yang berdaftar? Maknanya ilmu berharga yang para peserta dapat tak perlu bayar apa-apa. Modal jadi ahli RM35 sahaja. Agak-agak berapa harga yang perlu dibayar di luar sana untuk belajar buat blog, belajar teknik SEO? Dah tentunya tak lari dari 3-4 angka yang perlu dilaburkan.

Selain itu, projek ini juga merupakan peluang untuk menjana pendapatan bersama semua peringkat ahli Shaklee. Segala ilmu dikongsi, Tidak ada yang kedekut untuk sama-sama berjaya. Walaupun ahli biasa, kerjasama bersama Master-master dari kumpulan lain juga turut berkongsi ilmu.

Peluang menggunakan sosial media lain selain TikTok, Instagram, Facebook sebagai medium untuk memberi kefahaman kepada bakal pelanggan 

 

Daftar sebagai Peserta Projek BlogmegaShaklee 

So, tunggu apa lagi? Korang berminat nak bersama kami. Sekarang kita open untuk pengambilan New Intake Rakan Bisnes yang serius untuk menjana Income RM500 – RM1000 sebulan bersama team KakTun, Freedom Rich (FR)
 
Berita baiknya, korang pun layak untuk join Projek BlogMegaShaklee 2.0 ini. Dengar khabarnya BlogMegaShaklee 2.0 bakal ada hadiah yang lebih lumayan. Allahu…..tak sabar. Hopefully, saya pun berjaya untuk peringkat saringan seterusnya.
 
Nak join?
Bagaimana nak daftar?

Ada dua yuran pendaftaran serendah RM35 atau Langganan Produk Shaklee Free Membership Free Postage serendah RM150 sahaja. Klik di sini : Nak Join Bisnes Shaklee dan Projek BlogMegaShaklee KakTun akan bimbing cara mendaftar.
 
Percayalah, memang untung join Projek BlogMegaShaklee ni. Bukti income di sini!

www.wasap.my/601137007328/NakbizShakleeJugak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#blogmegashaklee
#shakleethrive2023
#shakleetriumph2023 

One thought on “Review dan Feedback Peserta Projek blogmegashaklee 1.0 dan kenapa peserta nak lagi Projek #blogmegashaklee 2.0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *