Shaklee Best Seller Set

Shaklee Best Seller Set memberikan nutrien yang berkhasiat untuk anda sekeluarga supaya kekal sihat dan bertenaga. 5 item yang terdapat dalam set ni :

1) Energizing Soy Protein (ESP)/ Cinch Shake Protein (Vanilla)
2) Omega Guard
3) Sustained ReleaseVita-C Plus 500MG
4) B-Complex
5) Ostematrix

Promosi Best Seller Set + FREE Shaker adalah terhad sehingga 30 Jun 2021

Mengapa Pilih Shaklee Best Seller Set?

Set ini telah mengkombinasikan 5 jenis produk pelbagai fungsi yang mampu

  • Membantu mempertingkatkan kesihatan secara menyeluruh
  • Membantu seisi keluarga rasa lebih bertenaga
  • Menguatkan sistem imun anda
  • Membekalkan khasiat untuk kulit, rambut, kuku, tulang dan otot yang sihat.

Energizing Soy Protein (ESP)

Setiap sel, tisu, otot dan tulang dalam tubuh kita dibina daripada protein untuk memastikan setiap sistem badan kita berfungsi dengan baik. Maka kita membekalkan tubuh kita dengan protein yang secukupnya. Pemilihan protein yang betul harus dititikberatkan. ESP dihasilkan dari protein soya non-GMO. 

ESP membekalkan 14gram non-GMO protein berkualiti tinggi (dalam setiap hidangan) yang mengandungi semua asid amino yang diperlukan oleh tubuh bagi mengekalkan tisu yang sihat, termasuk 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh. Ia membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam selepas diminum kerana ia mengandungi 5 jenis vitamin B yang diperlukan oleh tubuh dan separuh daripada jumlah keperluan kalsium harian, serta membantu membina dan perbaiki tisu badan yang rosak.

Cinch Shake Protein

CINCH SHAKE Protein mengandungi campuran Proprietari Protein dengan Leusina: Bebas Laktos Rendah glisemik Soya Bukan-GMO.

Cinch Shake sangat enak dan merupakan cara yang berkhasiat untuk membantu dalam mengekalkan otot perlu dan memberikan anda rasa puas semasa menurunkan berat badan. . Diperkaya dengan Leucine bagi mengekalkan otot semasa anda menurunkan berat badan. . Kaya dengan protein bagi membantu anda rasa kenyang dan puas . CINCH SHAKE akan membekalkan anda 24 gm protein, 24 jenis vitamin dan mineral dan 6 gm serat larut.

ESP VS CINCH Dua-dua pun protein. Tapi bagi mereka yang nak singkirkan LEMAK dan kekalkan OTOT, lebih berkesan mengamalkan CINCH SHAKE. Shaklee telah membuat kajian kesan penggunaan selama 12 minggu ke atas Cinch Shake dan terbukti mampu mengurangkan berat badan sebanyak 7kg dan mengurangkan 8kg lemak.


Sustained Release Vita-C Plus 500MG

Satu tablet vitamin C bersamaan dengan 7 biji setengah oren asli.Vitamin C Shaklee didatangkan dengan fungsi sustained release, di mana ia akan dilepaskan secara berperingkat mengikut masa demi memastikan vitamin C tersebut kekal dalam badan,kerana vitamin C merupakan vitamin larut air dan mudah musnah. Vitamin C sangat penting untuk pembentukkan kolagen, mingkatkan sistem imun badan, bertindak sebagai antioksidan dan sangat membantu untuk penyembuhan luka dengan cepat.

B-Complex

Mengandungi 8 kumpulan vitamin B untuk memenuhi keperluan tubuh. Bertindak sebagai penjana tenaga (melalui tindakbalas glukos) di samping memberi ketenangan pada tubuh. B-Complex membantu mengatasi kelesuan, mencegah kemurungan dan stress, memelihara kesihatan sistem saraf, meningkatkan daya tumpuan dan membantu menukarkan makanan kepada tenaga dengan cepat. Di sebabkan itu, vitamin B merupakan vitamin paling utama dalam mengatasi kelesuan dan tekanan. Ia mempunyai elemen yang meningkatkan metabolisma, tenaga dan kesihatan otak serta membantu kulit wajah kelihatan berseri dan tidak kusam. 

Tahukah anda tekanan, gula, alkohol, painkiller, antibiotik, pil perancang, rokok dan banyak lagi boleh memusnahkan fungsi vitamin B dalam badan, maka dengan itu ia perlu diganti. 


Omega Guard

Omega Guard Shaklee mengandungi minyak ikan yang asli dan tulen.

Kandungan omega guard shaklee terdiri daripada minyak ikan, Omega 3, DHA dan EPA. Omega guard telah melalui 3 proses penyulingan yang mana untuk memastikan keaslian dan juga keselamatan omega.

Antara manfaat yang terkandung dalam omega ni,

🌸Dapat membantu kurangkan risiko kanser
🌸Dapat membantu meningkatkan kecerdasan minda anak-anak
🌸Dapat membantu merendahkan kolestrol dalam badan
🌸Dapat membantu menjaga kesihatan jantung
🌸Dapat mengurangkan tekanan perasaan dan tekanan darah tinggi
🌸Dapat mengurangkan asthma
🌸Dapat membantu merawat sakit gout
🌸Dapat membantu merawat kulit yang keradangan dan ekzema
🌸Dapat membantu kurangkan migrain dan kebas pada tangan dan kaki

Ostematrix

OSTEMATRIX ni bukan fokus untuk ibu mengandung & orang tua sahaja, tapi untuk semua golongan pun boleh amalkan 

🌿 Kelebihan Ostematrix Shaklee:

✅ Pembentukan tulang dan gigi yang sihat dan kuat.
✅ Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
✅ Melegakan kekejangan dan kebas-kebas
✅ Menstabilkan tekanan darah
✅ Melegakan symptom PMS ketika haid
✅ Membantu dalam masalah gastrik
✅ Membantu mengurangkan sakit belakang
✅ Membantu dalam masalah tumit pecah/sakit

Oleh itu, siapa pun anda, apa pun keperluan anda, Shaklee Best Seller Set adalah set yang sesuai untuk seisi keluarga tanpa mengira peringkat umur.

Set ini is highly recommended!

Ni KakTun nak share yang anda juga boleh memilih untuk membuat belian Best Seller Set dengan tambahan vitamin mengikut keperluan anda. Jimat postage juga tau. Maksudnya Best Seller Set add-on dengan vitamin lain untuk dapat kesan yang berbeza bagi masalah kesihatan yang berbeza.

Jika anda IBU BERPANTANG/ MENYUSU : Add-on Alfalfa 
Jika anda IBU HAMIL :  Add-on Vitalea Iron Multivitamin
Jika anda NAK TURUNKAN BERAT BADAN : Add-on Lecithin, Alfalfa dan Herblax
Jika anda NAK NAIKKAN BERAT BADAN : Add-on Mealshakes
Jika anda ada MASALAH KULIT  :  Add-on Vivix, Vitamin E dan GLA Complex
Jika anda ada masalah KESUBURAN : Add-on Vivix, GLA dan Vitamin E


Harga Best Seller Set


Harga asal Best Seller Set ni RM515 (ESP)/ RM535 (Cinch Shake).
Promosi bulan Jun 2021 hanya RM412 (ESP)/ RM428 (Cinch Shake) sahaja untuk kegunaan seisi keluarga. Untung sangat! Inilah peluang untuk dapatkan supplemen dengan harga murah!

Kan tanggungjawab untuk memastikan seisi keluarga sentiasa sihat adalah tanggungjawab bersama?

Berapa lama tempoh penggunaan setiap produk?

KakTun share sini mengikut dose cadangan yang dicadangkan di setiap label produk.

Dapatkan segera Best Seller Set untuk keluarga anda! Dah tak banyak masa yang tinggal. Promo sehingga 30 Jun 2021 saja. Semua item di bawah ni anda akan dapat!

Best Seller Set
+
FREE Gift Limited Edition Shaker
+
FREE Postage
+
FREE Membership
+
FREE Consultation 

KakTun juga ingin menawarkan sesiapa saja yang ingin menambah pendapatan dengan ‘JOIN US’ menjadi wakil dropship.
Hanya dengan membuat bayaran RM35 atau FREE Joining Fee dengan 100UV dengan belian mana-mana produk.

Murah dan Mudah nak mulakan biz! Jom mulakan langkah anda!

Testimoni Projek FTL Side Income PKP From The Lab

Team KakTun ada tools yang lengkap dan proven method untuk berjaya. Memberikan mentor TERBAIK 👍 yang guide anda.

http://www.wasap.my/601137007328/SayaNakShaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *